Mirë se vini fëmijë të dashur

Mirë se vini fëmijë të dashur

Mirë se vini të dashur fëmijë mes zbukurimeve, lodrave dhe urimeve të pafundme…

Kopshti “Turgut Özal” priti në datën 3 shtator vogëlushët e grupeve të para, të dyta dhe të parashkollorit. Zërat e tyre si cicërima zogjsh rikthyen gjallërinë dhe gëzimin në ambientet e shkollës.

Buzëqeshja, gëzimi, hareja dhe lodrimi si pjesë e pandarë e edukimit dhe e jetës së tyre do t’i shoqërojnë gjatë këtij viti shkollor. U urojmë shumë suksese vogëlushëve!

Përgatiti: Imelda Prençe