Lajme

  • Turgut Ozal Social Media

Muaji i Bujqësisë 1

Date: February 4, 2015 Author: Selman Categories: Lajme

Në ambientet e Ministrisë së Bujqësisë u zhvillua Panairi Ushqimor i fermerëve shqiptarë,
aktivitet ky në kuadër të muajit të bujqësisë shqiptare. Të ftuar të veçantë të aktivitetit ishin
nxënësit e klasave të treta të kolegjit ”Turgut Özal”, me kartolinat e përgatitura nga vetë ata me
temë nga bujqësia dhe blegtoria në vendin tonë. Në fund të aktivitetit u shpall edhe kartolina
fituese, e cila do të jetë në të njëjtën kohë kartolina e vitit 2015 e Ministrisë së Bujqësisë.

 

Play Our Song