Lajme

  • Turgut Ozal Social Media

Ndihmojmë një familje në nevojë

Date: December 19, 2016 Author: erjona saqe Categories: Lajme, Lajme kryesore

Nismës së fondacionit “Fundjavë Ndryshe”, për të ndihmuar dhe promovuar vlerat humane dhe për të qenë pranë familjeve në nevojë, iu bashkuan nxënësit e klasave të 8-ta.

Për realizimin e kësaj iniciative nxënësit kontribuojnë me ushqime dhe veshmbathje, të cilat ata i çojnë vetë pranë këtyre familjeve, duke sjellë në këtë mënyrë një buzëqeshje në fytyrat tyre. Kjo nismë ka zgjuar edhe njëherë tek nxënësit, ndjenjën e përgjegjësisë qytetare.

Përgatiti: Imelda Prençe

 

 

15442186_1238937516172735_3662509693238059441_n 15492176_1238937179506102_353438427042697274_n 15541384_1238937202839433_222955130831281711_n 15541876_1238937732839380_8066931787086488115_n 15542411_1238937942839359_5940656877148860401_n 15542418_1238937282839425_456296806214020954_n 15578512_1238937686172718_2089865711507910391_n 15589502_1238937569506063_7399941856308958045_n 15590028_1238937862839367_2196622147391611740_n 15621712_1238937319506088_315231123735575688_n 15621763_1238937642839389_8354119134437428007_n 15622171_1238937432839410_6439685000168130124_n

Play Our Song