Në CINEPLEX

Në CINEPLEX

Nxënësit e ciklit fillor të shkollës sonë përjetuan me gëzim dhe emocione të veçanta aktivitetin e radhës në kinemanë CINEPLEX. Nxënësit e klasave I-III ndoqën me kënaqësi filmin “SING”, të cilin e shoqëruan me këngë dhe duartrokitje, ndërsa nxënësit e klasave IV-V panë filmin “MOANA”, i cili i bëri për vete me pamjet e mrekullueshme dhe mesazhin e dobishëm që përçoi te fëmijët. Nxënësit, të mahnitur pas pamjeve tredimensionale dhe realizimit mjaft të arrirë të filmave, i vazhduan komentet për ta edhe pas kthimit në shkollë.

Përgatiti: Erjona Saqe

 

16587146_1233767983338921_3164373220857205919_o 16602431_1233767890005597_7882253576304565630_o 16664957_1233767840005602_5801558526452211423_o 16700342_1231023673613352_2913442211556461475_o 16700652_1233768223338897_7014810954801291442_o