News

Nov
28

Gëzuar Festat Shqipëri!

“ Shqipëri o vendi im, mbushur drit’e krenari, të kam nënë e më ke bir’ zemra ime Shqipëri!” Përcjellja e dashurisë për Atdheun dhe e vlerave kombëtare brezave, le të jetë frymëzimi ynë! Atmosfera e Festave të Nëntorit jehoi në ambientet e Kolegjit “Turgut Ozal” përmes emocioneve që sjellin aktivitetet  me rastin e këtyre festave. […]

By Ergyst Shehu | Lajme . Lajme kryesore . Learn Dash . Uncategorized
DETAIL
Nov
26

Ne ecim me kohën, në emër të vlerave!

Kolegji “Turgut Ozal” është një shkollë meritash, arritjesh e vlerash! Emri “Turgut Ozal”, është një emër, i cili mbart krenari dhe emocion tek të gjithë nxënësit, të cilët kanë qenë dhe janë në bankat e kësaj shkolle dhe te e gjithë ajo armatë mësuesish e drejtuesish, që me punën dhe përkushtimin e tyre, i kanë […]

By Ergyst Shehu | Uncategorized
DETAIL
Nov
25

Dita Kombëtare kundër Bullizmit

“Çdo fëmijë është një dritë e bukur që s’ka nevojë të ndryshojë asnjë nga nuancat e saj për të shkëlqyer e ndriçuar fort.” Muaji  Nëntor ndër të tjera është një muaj, në të cilin zhvillohen dhe aktivitetet kundër Bullizmit. Shkolla jonë përgjatë këtij muaji i ka kushtuar një vëmendje të veçantë këtij fenomeni. Ndërgjegjësimi është […]

By Ergyst Shehu | Evente . Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Nov
25

Finalja e Konkurseve për Muajin e Artit dhe Letërsisë

Muaji i Artit dhe Letërsisë, është dhe muaji kur merr hov dhe shpaloset talenti dhe energjia krijuese e artistëve të vegjël dhe nxënësve tanë të talentuar në krijim, interpretim, këngë dhe vizatim. Nxitja dhe kultivimi i talentit dhe shpirtit artistik te nxënësit tanë, shprehja e ndjenjave përmes artit dhe forcës së tij, është një nga […]

By Ergyst Shehu | Evente . Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Oct
20

Përdorimi i teknologjisë në mësimdhënie në klasat e pesta

Askush më shumë se nxënësit e klasave të pesta nuk ndien emocion për këtë vit shkollor. Më në fund, tabletat do të jenë në duart e tyre! Janë 175 nxënës e mësues të këtij paraleli që do të hedhin hapin e parë në një rrugë të re, e cila kemi besim se do të sjellë […]

By Ergyst Shehu | Academic . Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Sep
16

Suksese për vitin e ri shkollor 2020-2021

Viti i ri shkollor 2020-2021 ka nisur në të dy godinat e kolegjit “Turgut Ozal” me dëshirën e madhe për Dijen dhe me kujdesin e shtuar për shkak të situatës, në të cilën ndodhemi. Duke zbatuar me shumë rigorozitet protokollin e sigurisë dhe të gjitha masat që kërkohen, çdo ditë nxënësit, mësuesit dhe i gjithë […]

By Ergyst Shehu | Evente . Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Sep
03

Mirë se vini fëmijë të dashur, gëzimi dhe hareja jeni ju!

Mirë se vini të dashur fëmijë mes zbukurimeve, lodrave dhe urimeve të pafundme! Ambientet e shkollës “Turgut Ozal” u gjallëruan në datën 1 shtator nga zërat e ëmbël të vogëlushëve të kopshtit të grupeve të para, të dyta dhe të parashkollorit. Zërat e tyre si cicërima zogjsh dhe vetë fëmijët si flutura të bukura, rikthyen […]

By Ergyst Shehu | Academic . Evente . Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Aug
27

Mësuesit e kolegjit “Turgut Ozal” trajnohen nga trajnerët e Universitetit të Kembrixhit

Mësuesit e lëndëve shkencore të kolegjit “Turgut Ozal” morën pjesë në një trajnim on-line të ofruar nga Universiteti i Kembrixhit. Trajnerët me përvojë të këtij universiteti trajnuan mësuesit në lidhje me përdorimin e programeve të Kembrixhit për lëndët shkencore Matematikë, Biologji, Fizikë dhe Kimi. Gjithashtu dhe mësuesit e gjuhës angleze, ishin pjesë e një trajnimi […]

By Ergyst Shehu | Academic . Evente . Lajme . Lajme kryesore
DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP