News

Mar
30

Nxënësit e kolegjit “Turgut Özal” konkurrojnë në Infomatrix, Rumani

Kolegji “Turgut Özal” përfaqësohet suksesshëm për të disatin vit radhazi në Olimpiada Ndërkombëtare me nxënësit e saj. Nxënësit finalistë të shkollës sonë, do të marrin pjesë në Olimpiadën Infomatrix, të organizuar në Bukuresht të Rumanisë në datat 20-23 prill.   Infomatrix-i është një konkurs ndërkombëtar, i cili organizohet me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit Kombëtar […]

DETAIL
Mar
29

Nxënësit e kolegjit “Turgut Özal” në GENIUS Olympiad 2019

Olimpiada GENIOUS, e cila zhvillohet në Oswego, New York, SHBA, mirëpret nxënës nga mbarë bota në  kategori të ndryshme, si shkencë, biznes, shkrim, robotikë, arte vizuale dhe muzikë. Nxënësit e shkollës sonë  do të konkurrojnë këtë vit në dy kategori: në robotikë dhe në muzikë. Në kategorinë muzikë do të konkurrojnë nxënëset Adea Rreshka dhe […]

DETAIL
Mar
26

Ekskursion në Durrës me klasën e 8D

Për nxënësit tanë pranvera  po troket me aktivitete të larmishme dhe shëtitje jashtë Tiranës. Ishin nxënësit e klasës së 8D që zhvilluan një ekskursion buzë bregdetit ranor të Durrësit. Pas arritjes në qytetin turistik, nxënësit bënë xhiro përgjatë shëtitores “Taulantia”, ndërsa relaksoheshin dhe ndiheshin larg monotonisë së përditshme. Bisedat e ndryshme me mësuesen dhe mes […]

DETAIL
Mar
25

Shoqëria “Turgut Ozal EDUCATION ” sh.a. nënshkruan marrëveshje me Kolegjet CATS pjesë e Cambridge Education Group Limited “CEG”

Nxënësit e shkollave jopublike “Turgut Ozal” dhe ”Memorial International School of Tirana” pjesë e shoqërisë “Turgut Ozal EDUCATION ” sh.a. do të kenë tashmë mundësinë për të studiuar në Kolegjet CATS në Angli, Evropë dhe SHBA në bazë të një marrëveshjeje dypalëshe që u nënshkrua sot midis “Turgut Ozal EDUCATION ” sh.a. dhe Cambridge Education […]

DETAIL
Mar
20

Një paradite në fermë me grupin “Frutat”

Jemi në muajin mars dhe çdo ditë e re sjell në ajër ngrohtësinë dhe gjallërimin pranveror. Ndjesitë e bukura që fal kjo stinë i përjetojmë më mirë ndërsa jemi në kontakt me natyrën dhe sidomos për fëmijët këto momente të argëtimit  janë të shumëpritura. Edhe fëmijët e grupit “Frutat” kaluan disa orë të këndshme gjatë […]

DETAIL
Mar
19

Kampionati i Futbollit tek klasat e 9-ta

U zhvillua Kampionati i Futbollit për djem mes klasave të 9-ta. Klasat u ndeshën mes njëra-tjetrës për të zgjedhur fituesen. Çdo klasë u prezantua me një skuadër, të përbërë nga djem të talentuar. Gjatë kampionatit nxënësit patën mundësi të shpalosnin aftësitë e tyre para të gjithëve. Pas disa ndeshjesh mes klasave, erdhi radha e finales. […]

DETAIL
Mar
19

Klubi i Robotikës i kolegjit “Turgut Özal” në GENIUS Olympiad 2019

Klubi i Robotikës është një klub që i ndihmon nxënësit të mësojnë më shumë për inxhinierinë, duke e vënë në praktikë atë. Ky klub i nxit nxënësit dhe u vë imagjinatën në lëvizje, duke i sfiduar të ndërtojnë robotë që mund të kryejnë funksione nga më të ndryshmet. Këtë vit skuadra jonë ka vendosur të […]

DETAIL
Mar
15

Zhvillohet faza e dytë e Konkursit Owlypia

U zhvillua në ambientet e kolegjit “Turgut Özal” faza e dytë e konkursit Owlypia, e quajtur “Owlypia Locals”. Konkursi mblodhi nxënës jo vetëm nga Shqipëria, por edhe nga Kosova e Bosnje-Hercegovina. Ai përfshinte disa faza konkurrimi dhe u zhvillua përgjatë dy ditëve. Ditën e parë nxënësit u mblodhën në mëngjes në shkollë, gati për t’u […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP