News

Mar
07

Gëzuar 8 Marsin Nënë, mësuesja e parë dhe më e rëndësishmja në jetën e secilit prej nesh!

Festa e 8 Marsit erdhi  në kolegjin “Turgut Özal” përmes koncerteve festive të organizuara për këtë ditë të veçantë. Koncertet filluan nga grupet e parashkollorit dhe vijuan te nxënësit e klasave më të larta. Mes rrezeve të diellit, luleve dhe atmosferës së gëzueshme të këngëve, recitimeve, kërcimeve dhe performimeve të tjera këta nxënës përcollën aq […]

DETAIL
Mar
05

Nxënësit e klasës së 8B vizitë në Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Në kuadrin e aktiviteteve për njohjen e institucioneve dhe funksioneve të tyre nxënësit e klasës së 8B zhvilluan një vizitë në Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural. Aty u pritën nga Sekretari i Përgjithshëm i kësaj ministrie, Zoti Enea Hoti, nën shoqërimin e të cilit nxënësit panë nga afër ambientet e brendshme të ministrisë dhe […]

DETAIL
Mar
01

“Kreativiteti përtej kufijve”

Në bashkëpunim me Intellectuals Challenge, shkolla “Turgut Ozal” organizon në ambientet e saj, në datat  9-10 mars, konkursin “Owlympia”. Pas pjesëmarrjes së suksesshme të nxënësve në Owlympia Online, ka ardhur radha e Owlimpia Local, sfidës së re për intelektualët e vegjël. Kjo olimpiadë, e cila është zhvilluar në mënyrë të suksesshme në mbarë botën, ka […]

DETAIL
Feb
25

Klasat e para në aktrim

Nuk ka si mesazhi që i transmeton dhe kënaqësia që i jep një fëmije një përrallë e bukur. Që të sillnin përrallat edhe në ambientet e shkollës, klasat e para organizuan me ndihmën e mesueseve, dramatizimin e njërës prej përrallave të tyre më të preferuara: “Kësulëkuqja dhe Ujku”. Secila klasë kishte një grup nxënësish të […]

DETAIL
Feb
21

Në Mal të Zi me klasat e 4-ta

Stina e dimrit, ashtu si çdo vit në shkollën tonë, solli me vete edhe mjaft udhëtime, të bëra në shtete si Kosova, Maqedonia e  Mali i Zi. Këtë herë ishin klasat e katërta që zhvilluan një ekskursion disaditor, në vendet e mrekullueshme turistike të Malit të Zi. Ndalesa e parë u bë buzë lumit të […]

DETAIL
Feb
21

Në laboratorin e fizikës me klasën e 8B

Kur ndërthuret teoria me praktikën, njohuritë përvetësohen më mirë dhe ora e mësimit bëhet më interesante. Klasa e 8B zhvilloi një orë mësimi ndryshe në lëndën e fizikës. Ora e mësimit u zhvillua në ambientet e laboratorit të fizikës së shkollës sonë, ku u zhvilluan disa  eksperimente të ndryshme rreth temës së mësimit “Refraction of […]

DETAIL
Feb
21

Nëpër botë me “Culture Corner”

Aktiviteti “Këndi i Kulturës” i organizuar për Javën e Anglishtes nga nxënësit e shkollës fillore, ishte një aktivitetet që mori vëmendjen e të gjithëve. Sigurisht që nxënësit ishin ata që u kënaqën më tepër, duke shpalosur njohuritë e tyre në lidhje me shtetet e ndryshme që kishin zgjedhur të prezantonin. Çdo klasë zgjodhi një shtet […]

DETAIL
Feb
20

Përfaqësues të Ambasadës Holandeze në klasën e 2B

“Këta nxënës të vegjël bënë prezantime për Holandën, traditat, natyrën, historinë dhe zakonet tona. Ne mbetëm shumë të impresionuar nga njohuritë dhe përpjekjet e tyre, veshjet e tyre holandeze dhe veçanërisht nga prezantimi që  bënë në gjuhën tonë. Ishte kënaqësi që për disa orë ishim pjesë e kësaj ‘Holande të vogël’!”, kështu u shprehën përfaqësuesit […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP