News

Dec
21

Klasa e 6B në ndihmë të familjes në nevojë

“Në ndihmë të familjeve në nevojë në prag të Festave të Fundvitit”,  ishte motoja, e cila frymëzoi nxënësit e klasës së 6B, të cilët së bashku me mësuesen e tyre kujdestare i erdhën në ndihmë një familjeje në gjendje të mjerueshme, e cila jetonte në Institut të Kamzës. E zonja e shtëpisë, e cila vuante […]

DETAIL
Dec
21

Klasa e 6D dhuron ndihma për familjet në nevojë në Babrru e Paskuqan

Gjendja e mjerueshme  e shumë familjeve shqiptare, që jetojnë në kushte të vështira, ndezi dëshirën e të ndihmuarit të njerëzve në nevojë tek nxënësit e klasës së 6D.Të shoqëruar nga mësuesja kujdestare dhe një punonjës social ata vizituan dy familje në zonën e Babrrusë dhe të Paskuqanit, ku dhanë ndihma ushqimore dhe një shumë modeste […]

DETAIL
Dec
21

Kampionati i Basketbollit tek klasat e gjashta

Ka përfunduar Kampionati i Basketbollit për klasat e gjashta. Gjatë kësaj jave janë zhvilluar ndeshjet  gjysmëfinale mes klasave 6B – 6C me rezultatin 10-12 pikë dhe 6A – 6G me rezultatin 12 – 13 pikë. Në finale u ndeshën ekipet e klasave 6C – 6G. Atmosfera e ndezur përreth fushës u shtoi edhe më shumë dëshirën […]

DETAIL
Dec
20

Kampionati i Basketbollit tek klasat e 8-ta

Aktivitetet sportive në shkollën tonë janë nga më të pëlqyerat për nxënësit. Në këto aktivitete nxënësit tregojnë aftësitë e tyre sportive dhe gjithashtu kënaqen duke u ndeshur me skuadrat e klasave rivale. Si çdokush tjetër, edhe skuadrat që ndeshen dëshirojnë të fitojnë, por vetëm njëra nga to mund ta arrijë këtë, gjë që çon në […]

DETAIL
Dec
20

Konkursi i Instrumenteve muzikore

Më datë 18 dhjetor u zhvillua Konkursi i Instrumentistëve. Morën pjesë rreth njëzet nxënës, të cilët kanë pasion pianon, kitarën e violinën. Meloditë që vinin nga instrumentet ishin përrallore dhe fëmijët akoma më të mahnitshëm në interpretimin e tyre virtuoz. Ata sollën në skenën e sallës së koncerteve veprat e kompozitorëve më të shquar klasikë […]

DETAIL
Dec
20

Nxënësit e klasës së 1B në orën e veprimtarisë “Çfarë është respekti?”

Sjelljet tona janë pasqyrim i edukatës sonë, prandaj RESPEKTI ndaj njerëzve që na rrethojnë është vlera më e vyer. Nxënësit tanë krahas njohurive të reja që marrin çdo ditë në shkollë mësojnë se si të sillen me njëri-tjetrin. Nxënësit e klasës së IB, gjatë orës së fundit edukative për këtë vit, mësuan se si t’i […]

DETAIL
Dec
20

Nxënësit e klasës së 1F në orën e veprimtarisë “Flamuri ynë kombëtar”

Nxënësit e klasës së 1F zhvilluan orën e Veprimtarisë me temë “Flamuri ynë kombëtar”. Kreativiteti i nxënësve arriti nivelet më të larta, sepse simboli ynë kombëtar meriton të nderohet dhe respektohet maksimalisht nga të gjithë ne. Materialet e përdorura për të ndërtuar flamurin ishin nga më të ndryshmet (fara luledielli, kartonë, lëndë ricikluese etj). Punimet […]

DETAIL
Dec
20

Nxënësit e klasës së 1A vizitë te OST-ja

Nxënësit e klasës së IA iu përgjigjën pozitivisht dhe me kënaqësinë më të madhe ftesës së prindërve të shokut të tyre të klasës, Kroit, për të vizituar ambientet e punës së tyre. Prezenca në këto mjedise, u mundësoi atyre vëzhgimin e të gjitha hapave të shpërndarjes së energjisë deri në shtëpi. Fëmijët panë nga afër […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP