News

Dec
20

Konkursi i Instrumenteve muzikore

Më datë 18 dhjetor u zhvillua Konkursi i Instrumentistëve. Morën pjesë rreth njëzet nxënës, të cilët kanë pasion pianon, kitarën e violinën. Meloditë që vinin nga instrumentet ishin përrallore dhe fëmijët akoma më të mahnitshëm në interpretimin e tyre virtuoz. Ata sollën në skenën e sallës së koncerteve veprat e kompozitorëve më të shquar klasikë […]

DETAIL
Dec
20

Nxënësit e klasës së 1B në orën e veprimtarisë “Çfarë është respekti?”

Sjelljet tona janë pasqyrim i edukatës sonë, prandaj RESPEKTI ndaj njerëzve që na rrethojnë është vlera më e vyer. Nxënësit tanë krahas njohurive të reja që marrin çdo ditë në shkollë mësojnë se si të sillen me njëri-tjetrin. Nxënësit e klasës së IB, gjatë orës së fundit edukative për këtë vit, mësuan se si t’i […]

DETAIL
Dec
20

Nxënësit e klasës së 1F në orën e veprimtarisë “Flamuri ynë kombëtar”

Nxënësit e klasës së 1F zhvilluan orën e Veprimtarisë me temë “Flamuri ynë kombëtar”. Kreativiteti i nxënësve arriti nivelet më të larta, sepse simboli ynë kombëtar meriton të nderohet dhe respektohet maksimalisht nga të gjithë ne. Materialet e përdorura për të ndërtuar flamurin ishin nga më të ndryshmet (fara luledielli, kartonë, lëndë ricikluese etj). Punimet […]

DETAIL
Dec
20

Nxënësit e klasës së 1A vizitë te OST-ja

Nxënësit e klasës së IA iu përgjigjën pozitivisht dhe me kënaqësinë më të madhe ftesës së prindërve të shokut të tyre të klasës, Kroit, për të vizituar ambientet e punës së tyre. Prezenca në këto mjedise, u mundësoi atyre vëzhgimin e të gjitha hapave të shpërndarjes së energjisë deri në shtëpi. Fëmijët panë nga afër […]

DETAIL
Dec
19

Flasim në TOC Talks

Të inkurajojmë nxënësit tanë të artikulojnë, të flasin dhe të shprehin saktë e bukur mendimet e tyre kur është e nevojshme, ka qenë dhe është një ndër qëllimet tona si shkollë. Për këtë arsye TOC Talks i jep mikrofonin dhe mundësinë secilit nxënës që ka diçka për të thënë, për të informuar, nxitur, apo edhe […]

DETAIL
Dec
19

Kampionati i Basketbollit për vajzat

Jeto me sport, jeto shëndetshëm! Aktivitetet sportive janë nga më të dashurat për nxënësit e shkollës sonë. Në to gërshetohen dukshëm taktikat dhe aftësia që kanë nxënësit tanë në sporte të ndryshme, bukuria e entuziazmi i lojës, si dhe dëshira për fitore. Energji, lojë e bukur, emocione! Kampionati që po zhvillohet përgjatë kësaj periudhe është […]

DETAIL
Dec
19

Vizitë në Kinema Cineplex me klasat e I-ra

Në kuadër të veprimtarive të ndryshme të shkollës, nxënësit e klasave të para realizuan një ditë mësimore zbavitëse në një nga mjediset më të preferuara prej tyre, në kinema. Të drejtuar nga mësueset kujdestare, nxënësit fillimisht u njohën me rregullat dhe sjelljet që duhet të respektojë secili prej tyre në mjedisin e kinemasë, të cilat […]

DETAIL
Dec
19

Vizitë në Institutin e Nxënësve që nuk Shikojnë “Ramazan Kabashi”

Edukimi i nxënësve dhe plotësimi i tyre me vlera arrihet më së miri, kur vetë ata shohin së afërmi realitetin që shumë prej bashkëmoshatarëve të tyre nuk mund ta shohin, por patjetër mund ta ndiejnë. Nxënësit e klasës së 3F, gjatë orës së qytetarisë “Edukimi me Vlera”, në bashkëpunim me Kryetaren e Këshillit të Prindërve, […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP