News

Dec
19

Koncert bamirësie për fëmijën talasemik në Kolegjin “Turgut Ozal”

Ambientet e Sallës së Koncerteve, të shkollës “Turgut Ozal”, u bënë vendi i organizimit të Koncertit të Bamirësisë “Tingujt e jetës”, një koncert i organizuar nga një grup miqsh, studentë të vitit të dytë, në Fakultetin e Mjekësisë. Siç shprehen vetë iniciatorët e aktivitetit, ky aktivitet ka lindur si ide në kuadër të festave të […]

DETAIL
Dec
19

Nxënësit e klasave të teta në një seminar për BE-në

Bashkimi Europian është një organizatë, ku bëjnë pjesë shtete të cilët kanë arritur  një standard të caktuar ekonomik dhe një nivel të caktuar demokracie. Bashkimi Europian është e ardhmja e vendit tonë, për këtë arsye më datë 14 dhjetor, në shkollën tonë u zhvillua një seminar, në të cilin nxënësit e klasave të teta thelluan […]

DETAIL
Dec
19

Forcojmë frymën e mirëkuptimit dhe të bashkëpunimit me njëri-tjetrin

“Si të jem një qytetar i mirë”, ishte aktiviteti i radhës në lëndën e edukatës shoqërore, e cila është një lëndë shumë e rëndësishme, pasi fëmijët mësojnë parimet se si të jenë njerëz shembullorë dhe gjithashtu ngjall një frymë bashkëpunimi dhe mirëkuptimi midis tyre. Së fundmi, klasa e 4B ka bërë një projekt shumë të […]

DETAIL
Dec
18

Medaljet e fituara në Konkursin e Artit dhe Letërsisë

Evidentimi dhe motivimi i nxënësve të talentuar që studiojnë në shkollat tona, në fushat e këngës, recitimit, kompozicionit dhe vizatimit, është qëllimi i konkurseve që zhvillohen në secilën shkollë përgjatë muajve tetor – nëntor dhe finalizohen me konkurset midis gjithë kolegjeve në Finalen e Madhe. Në këtë Finale, shkolla jonë u përfaqësua me nxënësit finalistë […]

DETAIL
Dec
18

Mirëkuptimi forcon grupin

Për ta bërë me reale temën e mësimit në lëndën e qytetarisë, në klasën e 3F u zhvillua një orë mësimi ndryshe. Tema e orës së mësimit ishte “Mirëkuptimi forcon grupin, sepse ne na bashkojnë interest e përbashkëta”. Objektivat kryesore ishin kuptimi i interesave të përbashkëta, si për shembull dëshira për të mësuar, bashkëpunimi midis […]

DETAIL
Dec
18

Fëmijët e parashkollorit në Muzeun Historik Kombëtar

Me rastin e festave të muajit  nëntor fëmijët e vegjël të parashkollorit vizituan Muzeun Historik Kombëtar. Megjithëse të vegjël, fëmijëve iu shpjegua historia e popullit tonë me fjalë të thjeshta dhe të kuptueshme prej vogëlushëve. Fëmijët e shfrytëzuan këtë vizitë jo vetëm për të mësuar më shumë rreth atdheut tonë, Shqipërisë, por dhe për të […]

DETAIL
Dec
17

Aktivitet i Klubit Shpresa me rastin e Festave të Fundvitit

Të gjithë kundër urisë… Në vijim të aktiviteteve të tij, Klubi Shpresa në bashkëpunim me Foodbank Albania, organizon me rastin e Festave të Fundvitit aktivitetin për mbledhjen e ndihmave ushqimore për familjet në nevojë. Ky aktivitet, i cili  do të zhvillohet nga data 12.12.2018 – 20. 12. 2018, ka sensibilizuar ndjeshëm nxënësit e shkollës sonë, […]

DETAIL
Dec
17

Ceremonia e ndarjes së çmimeve në Finalen e Madhe midis Kolegjeve

“Është gjithmonë kënaqësi pjesëmarrja në konkurset e zhvilluara nga Kolegji “Turgut Ozal”, si për seriozitetin dhe korrektesën, po ashtu dhe për talentet që marrin pjesë në këto konkurse. Kemi dëgjuar këngë dhe zëra të mrekullueshëm, të cilët na kanë emocionuar, madje dhe kemi lotuar në disa raste.” Kështu u shpreh këngëtarja Irma Libohova, Mjeshtre e […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP