News

Jan
08

Klasat e treta në kinema

Klasat e treta u organizuan në një ekskursion, objektivi i të cilit ishte argëtimi në atmosferën  e kinemasë “Cineplex”. Filmi “The Grinch” solli historinë e një krijese të çuditshme  të quajtur Grinç, qenit të tij besnik Maks dhe jetës së vetmuar që ai bën në malin Krumpet. I mbetur jetim që i vogël, Grinçi tashmë […]

DETAIL
Jan
08

Vizitë te “BAMI”

Të ndërtojmë ëndrrat e fëmijëve, duke i përfshirë dhe duke i njohur fëmijët me mënyrën se si ndërtohet gjithçka rreth tyre… Kjo gjë arrihet më së miri kur vetë nxënësit shohin nga afër dhe dëgjojnë se si funksionojnë gjërat e mjedisit ku jetojnë.  Vizita në ambientet e punës së prindërve të Ailinit, i njohu nxënësit […]

DETAIL
Dec
29

Klubi Shpresa aktivitet me FOODBANK Albania me rastin e Festave të Fundvitit

“Ju falenderojmë për mbështetjen e vazhdueshme, që po ju ofroni familjeve në nevojë.”, u shpreh përfaqësuesja e FOODBANK Albania, në përfundimin e aktivitetit të bamirësisë për mbledhjen e ndihmave ushqimore për familjet në nevojë. Ky aktivitet sensibilizoi ndjeshëm nxënësit e shkollës sonë, të cilët me bujarinë më të madhe u angazhuan duke sjellë ushqime që […]

DETAIL

Buy Essay 100% Original Subject Matter Experts

Your 100% original essay, written by an expert Would you like a screened, professional academic writer to write your essay? The team at PayForEssay will match you with a subject matter expert for premium level custom writing services within your budget. Submit great essays regardless of whether you study the humanities or the sciences. How […]

DETAIL
Dec
27

Me Klubin Shpresa në një Festë Fundviti të veçantë

Në një atmosfere tejet festive, lojërave të ndryshme zbavitëse, haresë, të qeshurave dhe gëzimit fëminor, disa nga anëtarët e Klubit Shpresa dhe drejtues të tij u bënë pjesë e një feste të veçantë. Ishte pikërisht Festa e Fundvitit e fëmijëve me Aftësi Ndryshe të Qendrës DSA dhe  Klubi Shpresa u mundësoi animatorin e festës dhe […]

DETAIL
Dec
21

Klasa e 6B në ndihmë të familjes në nevojë

“Në ndihmë të familjeve në nevojë në prag të Festave të Fundvitit”,  ishte motoja, e cila frymëzoi nxënësit e klasës së 6B, të cilët së bashku me mësuesen e tyre kujdestare i erdhën në ndihmë një familjeje në gjendje të mjerueshme, e cila jetonte në Institut të Kamzës. E zonja e shtëpisë, e cila vuante […]

DETAIL
Dec
21

Klasa e 6D dhuron ndihma për familjet në nevojë në Babrru e Paskuqan

Gjendja e mjerueshme  e shumë familjeve shqiptare, që jetojnë në kushte të vështira, ndezi dëshirën e të ndihmuarit të njerëzve në nevojë tek nxënësit e klasës së 6D.Të shoqëruar nga mësuesja kujdestare dhe një punonjës social ata vizituan dy familje në zonën e Babrrusë dhe të Paskuqanit, ku dhanë ndihma ushqimore dhe një shumë modeste […]

DETAIL
Dec
21

Kampionati i Basketbollit tek klasat e gjashta

Ka përfunduar Kampionati i Basketbollit për klasat e gjashta. Gjatë kësaj jave janë zhvilluar ndeshjet  gjysmëfinale mes klasave 6B – 6C me rezultatin 10-12 pikë dhe 6A – 6G me rezultatin 12 – 13 pikë. Në finale u ndeshën ekipet e klasave 6C – 6G. Atmosfera e ndezur përreth fushës u shtoi edhe më shumë dëshirën […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP