News

Apr
20

Të gjithë së bashku do t’ia dalim!

Në këto ditë të vështira për të gjithë, kur njerëzimi i bashkuar si asnjëherë tjetër për një qëllim të vetëm, në luftë për jetën, institucionet arsimore “Turgut Ozal” ju urojnë të gjithëve shëndet të plotë! Të nderuar mësues dhe kolegë, veçanërisht ju përgëzojmë njëzëri për përpjekjet dhe altruizmin e treguar nga secili prej jush, ku […]

By Ergyst Shehu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Mar
30

Nxënësit e kolegjit “Turgut Ozal” mësojnë përmes videove, mënyrave të ndryshme digjitale dhe komunikimit online

Sa më pranë njëri tjetrit përmes komunikimit digjital, aq më pranë Dijes! Në këto ditë dhe këtë kohë jo fort të zakonshme që po kalojmë dhe shkolla e mënyrat e të mësuarit, janë të fokusuara në mësimin përmes videove, mënyrave të ndryshme digjitale dhe komunikimit online. Mësuesit dhe nxënësit e kolegjit “Turgut Ozal” po përpiqen […]

By Ergyst Shehu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Mar
26

Nxënësit e kolegjit “Turgut Ozal” përfaqësohen denjësisht në Owlypia Online

Krenarë për nxënësit tanë! Megjithëse ditët që po kalojmë, duket se po jetojmë në kohë jo normale, nxënësit tanë vazhdojnë me sukseset e tyre, duke na motivuar dhe duke na dhënë optimizëm dhe mbushur me dëshirën për të punuar më fort. Edhe këtë vit nxënësit e shkollës sonë, morën pjesë në Konkursin Ndërkombëtar “Owlypia 2020”, […]

By Ergyst Shehu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Mar
26

Një urim për Ty, Shqipëria ime

Urime Shqipëria ime! Në këto ditë të qëndresës dhe durimit, kur të gjithë kemi mbyllur dyert për të mbajtur jashtë “armikun e padukshëm”, por jo shpirtin, zemrën e mendjen, për Ty u hapën dyert dhe do të ecësh e sigurt dhe pandalshëm Drejt Evropës! Vizatimi: Rei Korkuti  

By Ergyst Shehu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Mar
17

Nxënësja e klasës së 9-të në kolegjin “Turgut Ozal” Amelia Duxha, fiton Olimpiadën Kombëtare të Matematikës

Krenohemi me arritjet e nxënësve tanë! Amelia Duxha arrin rezultatin më të lartë në Olimpiadën Kombëtare të Matematikës. Në datën 7 mars u zhvillua në ambientet e shkollës “Qemal Stafa”, faza e tretë e Olimpiadës Kombëtare të Matematikës. Shkolla jonë u përfaqësua nga nxënësja e klasës së 9-të Amelia Duxha, e cila ishte kualifikuar në […]

By Ergyst Shehu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Mar
16

Nxënësit e klasës 4F të kolegjit “Turgut Ozal” vizitë në Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë

“Një paradite e veçantë me nxënësit e klasës së 4F, të kolegjit “Turgut Ozal”, të cilët vizituan ambientet e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë. Na i mbushën korridoret me gëzimin dhe çiltërsinë e tyre, ndërsa së bashku folëm për librat e shkrimtarët e preferuar, aktivitetet kulturore dhe ato sportive. A e dini sa shumë pyetje […]

By Ergyst Shehu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Mar
14

Përfaqësues të Ambasadës Franceze mikpriten nga klasa e 2B

“Një vizitë në Francë” ishte tema e aktivitetit të organizuar në vazhdim të aktiviteteve të Javës së Anglishtes nga nxënësit e klasës së 2B. Gjatë këtij aktiviteti, nxënësit mikpritën në ambientet e klasës së tyre, e cila ishte shndërruar në një Francë të vogël, përfaqësuesin e Ambasadës Franceze në Tiranë Z. Paul Souligoux, Atashe i […]

By Ergyst Shehu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Mar
13

Nxënësit e kolegjit “Turgut Ozal” vazhdojnë mësimet me metoda në formë digjitale

Mësojmë nga shtëpia pa u dorëzuar e pa u lodhur, Dija na frymëzon për të ecur përpara dhe do të na drejtojë gjithmonë. Pas publikimit nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë të udhëzimit që shpjegon se si do të zhvillohet mësimi nga shtëpia, Drejtoria dhe mësuesit e shkollës sonë, morën masat dhe bënë përgatitjet […]

By Ergyst Shehu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP