News

Nov
02

Njoftim

Të dashur nxënës, Me kënaqësi ju njoftojmë se shkolla “Turgut Özal” është tashmë qendër zyrtare e provimit Owlypia, një konkurs botëror online për nxënës të moshave 11-18 vjeç. Tema e këtij viti është “Krijimtaria, përtej kufijve”. Nëse dëshironi më shumë informacion ose të merrni pjesë, konsultohuni me stafin drejtues në shkollën tuaj ose vizitoni faqen […]

DETAIL
Nov
02

Konkursi i Interpretimit për klasat e shtata, të teta dhe të nënta

Konkurset e Muajit të Artit dhe të Letërsisë kanë vijuar mes emocionesh dhe shpërfaqjes së talentit të nxënësve të shkollës sonë në fusha të ndryshme të artit. Konkursi i radhës, që na dhuroi emocione të mëdha, ishte Konkursi i Interpretimit për nxënësit e klasave të shtata, të teta dhe të nënta. Nxënësit intepretuan plot ndjenjë […]

DETAIL
Nov
02

Një orë ndryshe në lëndën e qytetarisë

Klasa e 3D zhvilloi një orë qytetarie në mensën e shkollës. Meqenëse tema mësimore e radhës titullohej “Ne kemi përvoja të ndryshme” dhe mes të tjerash fliste edhe rreth dallimeve kulturore mes qyteteve brenda një vendi, detyra e shtëpisë për nxënësit ishte gatimi bashkë me prindërit i një ëmbëlsire tradicionale të krahinës nga ata vijnë. […]

By Imelda Prençe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL

Essay Writing Service From Vetted Writers – GradeMiners

Our approach to every customer is unique. See how we help students just like you. Whеthеr yоu strugglе tо writе аn еssаy, соursеwоrk, rеsеаrсh рареr, аnnоtаtеd bibliоgrарhy оr dissеrtаtiоn, wе’ll соnnесt yоu with а sсrееnеd асаdеmiс writеr fоr еffесtivе custom writing аssistаnсе. Grаdеminеrs is whеrе аll writеrs аrе triеd аnd truе, sо yоu’ll wоrk with […]

DETAIL
Oct
27

Ëmbëlsi, kënaqësi e përkushtim në Panairin Ushqimor

Ëmbëlsia dhe shija e Panairit Ushqimor gjatë kësaj jave ishte shumë  e veçantë. Ishin nxënësit e shkollës fillore, të cilët me përkushtim dhe shumë dashuri reklamonin ushqimet e gatuara me aq dashuri nga mamat e gjyshet dhe bënin për vete çdo blerës. Diku si flutura të bukura e diku si bletë punëtore, të veshur si […]

DETAIL
Oct
23

Konkursi i Kompozicionit

Motoja “Fjala e bukur krijon veprën e bukur.”, do të shoqërojë aktivitetet kryesore që po zhvillohen në shkollën tonë përgjatë Muajit të Artit dhe Letërsisë.  Përmes emocioneve, fantazisë dhe kreativitetit, u zhvilluan dhe Konkurset e Kompozicionit për klasat e shtata, të teta dhe të nënta. Këto konkurse, jo vetëm nxitin shpirtin e garës midis nxënësve, por […]

DETAIL
Oct
20

Gjysmëfinalja e Konkursit të Kompozicionit

Krahas konkurseve të tjera që po zhvillohen në shkollën tonë gjatë Muajit të Artit dhe Letërsisë, Konkursi i Kompozicionit për klasat 4- 6 solli një larmishmëri temash dhe krijimesh. Pjesëmarrës në këtë konkurs ishin nxënësit më të talentuar  të këtyre paraleleve në fushën e krijimtarisë. Për nxënësit e klasave të katërta u dhanë tema rreth […]

DETAIL
Oct
20

Tetori, Muaji i Artit dhe Letërsisë

Me trokitjen e Tetorit, Muajit të Artit dhe Letërsisë, në shkollën tonë fillon një maratonë aktivitetesh e konkursesh. Konkurset e Fjalës Artistike, Kompozicionit, Këngës dhe Artit figurativ, janë nga veprimtaritë më të dashura për nxënësit. Çdo vit që kalon, nxënësit ngjitin nga një shkallë, e çdo shkallë shoqërohet nga arritje e kënaqësi. Nxënës të grup-moshave të ndryshme […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP