News

Рrоfеssiоnаl Теrm Раpеr Еssаy Writing Sеrvicе

TOP-GRADE PAPERS FROM SCRATCH. On time. Every time. Whether it’s days or hours till your paper is due, we’ll help you meet the deadline. Order your paper early and pay less We can complete your assignment in as little as 3 hours, but urgent orders are more expensive. Plan your time wisely and save up […]

DETAIL
Dec
03

Provimet e përgjithshme të tremujorit të parë

Muaji dhjetor përkon me zhvillimin e testeve të përgjithshme, me anë të të cilave drejtoria e shkollës dhe mësuesit matin njohuritë e marra nga nxënësit gjatë muajve shtator-dhjetor. Prej disa vitesh këto teste zhvillohen online dhe nxënësit i marrin përgjigjet sapo përfundojnë edhe pyetjen e fundit. Gjithashtu, ato japin edhe statistika të plota për temat […]

DETAIL
Nov
28

Për Ty Atdhe

“ Shqipëri o vendi im, mbushur drit’e krenari, të kam nënë e më ke bir’ nëna ime Shqipëri!” Atmosfera e Festave të Nëntorit jehoi në ambientet e Kolegjit “Turgut Ozal” përmes emocioneve që përcollën koncertet e organizuara me rastin e këtyre festave. Për këtë vend vargjet më të bukura janë shkruar, tingujt më të bukur […]

DETAIL
Nov
28

Rroftë Shqipëria

Përcjellja e dashurisë për Atdheun dhe e vlerave kombëtare brezave, le të jetë frymëzimi ynë! Videoklipi “Rroftë Shqipëria” jehon fuqishëm këtë Nëntor duke uruar shqiptarët kudo ku ndodhen dhe duke përcjellë emocione e vlera në respekt të kombit, flamurit e krenarisë kombëtare. Shqipja krenare çon peshë zemrat e shqiptarëve dhe amanetin e brezave për të […]

DETAIL
Nov
23

Kujdesi për dhëmbët

“Kujdesi për dhëmbët” ka qenë tema e radhës e grupit “Yjet”. Së bashku me edukatoren fëmijët  diskutuan në formën e një bisede për rëndësinë e higjienës së gojës në shëndetin e organizmit të tyre. Të rejat që mësuan ishin se cilat ushqime i dëmtojnë dhëmbët dhe cilat i  forcojnë ata. Gjithashtu ata prenë kartona të […]

DETAIL
Nov
23

Shprehim emocionet me grupin “Yjet” të parashkollorit

Të shprehësh emocionet është e vështirë për të gjithë, por jo për fëmijët e grupit “Yjet”. Në tabelën e klasës ata kanë ngjitur një pemë prej kartoni, e kanë mbushur plot me fytyra të qeshura, të mërzitura, të habitura apo të zemëruara dhe e kanë quajtur “Pema e emocioneve”. Më pas gjatë orës, duke folur […]

DETAIL
Nov
23

Në orën e fizikës me klasat e 8-ta

Nxënësit e klasës së 8-të zhvilluan një orë mësimore ndryshe nga herët e tjera. Ata folën rreth temës “Përhapja e tingullit në mjedise të ndryshme”. Me anë të eksperimenteve të  zhvilluara u transmetuan llojet e ndryshme të tingujve, mënyrat se si objektet vibrojnë, përhapja e valëve, si dhe rruga që tingulli  ndjek për t’u përcjellë […]

DETAIL
Nov
22

Dita Kombëtare kundër Bullizmit

Dita Kombëtare kundër Bullizmit u organizua duke përfshirë nxënës, mësues, prindër dhe anëtarë të tjerë të komunitetit. Sensibilizimi ishte mjaft i dukshëm në punimet dhe programin që nxënësit dhe stafi përgatitën. Mesazhe ndërgjegjësuese u dhanë jo vetëm në mjediset e shkollës, por gjithashtu dhe në një organizim me pesë shkolla të tjera të Tiranës pranë […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP