News

Mar
05

Një Zemër brenda Zemrës

“Ti je e Vetmja në botë që di për Zemrën time, atë që ish’ ngahera përpara secilës dashuri…” Me fjalë dhe melodi brenda Teje do të vij, por Zemra jote me Frymën time ritmon, kudo që shkoj me lutje më mbron … Klipi më i ri, i realizuar nga nxënësit dhe mësuesit e kolegjeve “Turgut […]

By Ergyst Shehu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Mar
03

Nxënësit e klasave të 6-ta në Javën e Anglishtes

Gjatë Javës së Anglishtes nxënësit e klasave të 6-ta, zhvilluan një sërë aktivitetesh dhe konkursesh të ndryshme si: Karaoke, General Knowledge Quiz, Konkursi i Poezisë në gjuhën angleze dhe aktivitete të tjera. Gjatë kësaj jave te klasat e gjashta u zhvillua dhe Culture Corner, ku secila klasë zgjodhi shtetin, të cilin do të përfaqësonte dhe […]

By Ergyst Shehu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Mar
03

“Spreading Kindness” te klasat e 7-ta për Javën e Anglishtes

Emocione, gara, aktivitete dhe konkurse të zhvilluara Javën e Anglishtes, e cila shënoi një tjetër sukses për këtë vit shkollor dhe në klasat e 7-ta. Tema e këtij viti ishte “Spreading Kindness”, ku të gjithë nxënësit përgatitën projekte të ndryshme, me të cilat zbukuruan korridoret e shkollës dhe të gjitha aktivitetet u zhvilluan me këtë […]

By Ergyst Shehu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Feb
28

Kampionati i Shahut për klasat e 8-ta dhe të 9-ta

Ka përfunduar faza eleminatore dhe gjysmëfinalja e Kampionatit të Shahut për klasat e 8-ta dhe të 9-ta. Kampionati i Shahut është një nga aktivitetet kryesore të Javës së Matematikës. E njohur si loja e njerëzve me dhunti intelektuale, është më shumë si një lloj sporti i krijuar nga mendja. Gjatë lojës së shahut duhet jo […]

DETAIL
Feb
27

“Teknikat e të mësuarit” seminar me lektoren Jonida Tirana

Arritjet akademike të nxënësve, luajnë një rol të madh në vetëvlerësimin që ata kanë për veten. Ato formojnë të ardhmen e tyre dhe ndikojnë në pozitën e tyre të ardhshme në shoqëri. Vlerësimet dhe notat, që ata marrin ndikohen prej shumë faktorëve, prej të cilëve kryesorët janë koha e shpenzuar duke studiuar dhe mënyra si […]

DETAIL
Dec
11

Nxënësja e Kolegjit “Turgut Özal” fiton vendi e dytë në Olimpiadën Ndërkombëtare të Turqishtes

Në Olimpiadën Ndërkombëtare të Gjuhës turke (Türkçe Olimpiyatlarɪ), organizuar nga IFLC, zhvilluar në muajin maj 2019, nxënësja e klasës së tetë Onejda Sheshori, ka fituar vendin e dytë në botë, duke u vlerësuar me medalje dhe vlerësimet përkatëse si pjesë e çmimit. Kjo olimpiadë zhvillohet në dy faza. Në fazën e parë konkurruesit u testuan […]

DETAIL
Dec
10

Nxënësit e klasave të nënta të Klubit Shpresa dhurojnë mjete shkollore dhe lodra në shkollën “Katundi i Ri”

Aktiviteti i radhës i Klubit Shpresa u zhvillua në shkollën “Katundi i Ri”. Ishin nxënësit e klasave të nënta, anëtarë të Klubit Shpresa, të cilët iu dhuruan ndihma në mjete mësimore për kopshtet shkollën, gjithashtu dhe libra jashtëshkollorë për bibliotekën e shkollës, bashkëmoshatarëve të tyre në këtë shkollë. Për 65 fëmijët e kopshtit që ndodhej […]

DETAIL
Dec
10

Klubi Shpresa në ndihmë të të dëmtuarve nga tërmeti

Klubi Shpresa vazhdon të ndihmojë njerëzit në nevojë dhe këtë periudhë aktivitetet e Klubit Shpresa kanë qenë në ndihmë të të dëmtuarve nga tërmeti i 26 nëntorit. Gjatë ditëve të fundit nga Klubi Shpresa në bashkëpunim me Drejtorinë e Kolegjit “Turgut Ozal”, janë shpërndarë për të dëmtuarit në zonën e Thumanës dhe në Vorë 200 […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP