News

Feb
10

Nxënësit e klasave të 9-ta vizitojnë Kuvendin e Shqipërisë

Për të njohur sa më mirë organet ligjvënëse, nxënësit e klasës së 9C dhe të 9F, zhvilluan një vizitë në Kuvendin e Shqipërisë. Nxënësit u njohën me ambientet në të cilat zhvillohen çdo javë seancat parlamentare, duke mësuar më shumë për mënyrën e zhvillimit të këtyre seancave. “Politikanët e ardhshëm” dëgjuan me vëmendje shpjegimet për […]

DETAIL
Feb
10

Një fundjavë ndryshe me njëri-tjetrin

Kjo ishte një fundjavë ndryshe për klasat e pesta. Do të bënin një ekskursion në Mal të Zi dhe  mezi prisnin orën për t`u nisur. Rruga kaloi këndshëm, mes të qeshurave e muzikës që i shoqëronte. Askush nuk e ndjeu lodhjen e orëve të udhëtimit, as vonesën në doganë. Ndalesa e parë në Mal të […]

DETAIL
Feb
09

Nxënësit e klasës së 7G vizitë në Presidencë dhe në Pallatin Presidencial (Pallati i Brigadave)

“Dyert e Presidencës janë të hapura për të gjithë nxënësit…’’, u shpreh Presidenti i Republikës, Z. Ilir Meta, gjatë vizitës së klasës së 7G në ambientet e saj. Nxënësit e klasës së 7G vizituan institucionin më të lartë në Shqipëri, Presidencën. Fëmijët u mirëpritën me mjaft përkujdesje në ambientet e këtij institucioni si prej stafit […]

DETAIL
Feb
09

Shëtitja e nxënëseve të klasave të shtata në Mal të Zi

Shkolla jonë nuk është vetëm një institucion arsimor-mësimdhënës, por edhe një institucion në të cilin fëmijëve u krijohen mjaft mundësi argëtimi, ku pjesë e aktiviteteve të larmishme  janë edhe shëtitjet e shumta brenda dhe jashtë vendit. Shëtitja e radhës ishte ajo e nxënëseve të klasave të shtata në Malin e Zi. Ndalesat kryesore gjatë këtij […]

DETAIL
Feb
09

Klasat e katërta në Kolashinë

Fëmijët e klasave të katërta morën  pjesë  në  një  udhëtim  treditor me destinacion Malin e Zi. Nisja u bë në mëngjes dhe qyteti i parë ku ata ndaluan ishte Shkodra. Pasi drekuan në një lokal buzë liqenit piktoresk të Bunës, vazhduan udhëtimin drejt Podgoricës. Të nesërmen u nisën drejt pistës së skive. Po binte dëborë […]

DETAIL
Feb
09

Fëmijët e parashkollorit vizitë në zyrën e Kryetarit të Bashkisë

Të ftuarit e radhës në zyrën mikpritëse të Kryetarit të Bashkisë së Tiranës, Z. Erion Veliaj, ishin fëmijët e parashkollorit të shkollës sonë. Fëmijët e ndien veten si në shtëpi, duke bashkëbiseduar me Kryetarin e Bashkisë dhe i drejtuan pyetje nga më të ndryshmet njëri – tjetrit. Të pyetur nëse e dinin biҫikletën, të gjithë […]

DETAIL
Feb
08

Nxënësit e klasës së 5G vizitë në Arkivën Qendrore të Shtetit

Nxënësit e klasës së 5G vizituan ambientet e Arkivës Qendrore të Shtetit. Një ndër ambientet e para që vizituan ishte Biblioteka e Arkivës, në të cilën ndodheshin mbi 8000 libra të shkruar në gjuhë të ndryshme. Ndër ta ishin edhe Fondi i Kodikëve  Shqiptarë, të cilat janë libra të punuar me dorë e që përkojnë […]

DETAIL
Feb
08

Klasat e dyta vënë në skenë pjesën “Gjashtë vëllezërit peshkatarë”

Vënia në skenë e pjesës letrare “Gjashtë vëllezërit peshkatarë”, angazhoi  nxënësit e klasave të dyta në një aktivitet shumë të dashur për ta, dramatizimin. Ndarja e roleve, memorizimi i dialogjeve dhe më pas dalja në skenë u ngjallën emocione të bukura dhe i argëtuan fëmijët. Loja aktoriale e të vegjëlve ishte e çlirët dhe e […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP