News

Nov
27

“Së bashku bëhemi më të fortë” Klubi Shpresa thirrje për të ndihmuar banorët e dëmtuar nga tërmeti

Të dashur prindër dhe nxënës, Të gjithë e dimë situatën e vështirë në të cilën ndodhen banorët e Thumanës, të qytetit të Durrësit dhe të zonave të tjera të prekura nga tërmeti i datës 26 nëntor. Ndihma në ushqime, veshmbathje e të holla po mblidhen në trojet brenda e jashtë kufijve të Shqipërisë, duke shprehur […]

DETAIL
Nov
21

“Pema e miqësisë”

“Sa e bukur është pema e jonë, e cila tregon për të gjithë shokët e shoqet e mia.” Kështu shprehen vogëlushët e grupeve të para për pemën e tyre të miqësisë. “Pema e miqësisë” është momenti i parë me shokët e shoqet, momenti kur fëmijët fillojnë të mburren për shoqërinë e tyre. Me dashuri secili prej […]

DETAIL
Nov
18

Në Panairin e Librit

“Një fëmijë që lexon, do të jetë një i rritur që mendon…” Panairi i 22-të i Librit, Tirana 2019, u vizitua dhe nga nxënësit e kolegjit “Turgut Ozal”.  Ky Panair është ngjarja më e madhe kulturore në pasqyrimin e veprimtarisë letrare brenda dhe jashtë kufijve të Shqipërisë, i cili jep mundësinë për të gjetur në të […]

DETAIL
Nov
15

Mbyllja më e bukur e Panairit Ushqimor

Ëmbëlsi, kënaqësi e përkushtim në Panairin Ushqimor Panairi Ushqimor vijoi suksesshëm aktivitetet e tij gjatë muajit tetor. Ditë pas dite nga të gjitha paralelet e shkollës, duke filluar nga klasat e 9-ta deri te vogëlushët e kopshtit, shijuam ditë të mbushura me aromë, shije, traditë gatimesh nga të gjitha trevat e vendit dhe muaji që […]

DETAIL
Nov
14

Qeveria e Nxënësve merr nisma në mbrojtje të mjedisit

Në mbledhjen e radhës, të organizuar nga Qeveria e Nxënësve, u diskutua për aktivitetet kryesore ku do të fokusohet veprimtaria e Senatit të shkollës për vitin shkollor 2019-2020. Duke marrë parasysh opinionet dhe mendimet e të gjithë senatorëve u mbajt një seminar i shkurtër për mbrojtjen në lidhje me mjedisin. Në këtë seminar u shtrua […]

DETAIL
Nov
06

Ekskursioni në Kopshtin Botanik

Grupet e para të kopshtit, organizuan një ekskursion tek Kopshti Botanik për të parë më nga afër natyrën në stinë e vjeshtës. Fëmijët të gëzuar vraponin duke kapur gjethet shumëngjyrëshe që kishin rënë përtokë. U mahnitën nga llojshmëria e ngjyrave të gjetheve dhe zbuluan sekretin se përse vjeshta quhet “e artë”. Kënaqësia e kësaj dite  […]

DETAIL
Nov
05

Një bashkëbisedim me gazetaren dhe shkrimtaren Rudina Xhunga

Edukim vlerash ligjëruar nga një shqiptare e mrekullueshme. Shqipëria është një vend i mrekullueshëm dhe ka njerëz të mrekullueshëm. Atdheu është ai vend, të cilin njeriu nuk e gjen dot kund tjetër.” Nxënësit e klasave të 9-ta, zhvilluan në vijim të aktiviteteve të Muajit të Artit dhe Letërsisë, në ambientet e bibliotekës së shkollës, një […]

DETAIL
Nov
04

Mësojmë në klube duke u argëtuar dhe përmes praktikës

Klubet janë ndër aktivitetet më të dashura për nxënësit e shkollës sonë. Me fillimin e vitit shkollor, fillon dhe gjallërimi i tyre. Dhe këtë vit shkollor në kolegjin “Turgut Özal” kanë filluar aktivitetin e tyre disa klube. Klubet zhvillohen pas orarit të mësimit dhe shumë nxënës kanë dëshirë të jenë pjesë e tyre, ndaj edhe […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP