News

Oct
19

Muaji i Artit dhe Letërsisë

Me trokitjen e Tetorit, Muajit të Artit dhe Letërsisë, në shkollën tonë fillon një maratonë aktivitetesh e konkursesh. Konkurset e Fjalës Artistike, Krijimit, Këngës, Artit Skenik dhe Artit figurativ, janë nga veprimtaritë më të dashura për nxënësit. Motoja “Gjuha mban gjallë shpirtin e një kombi”, do të shoqërojë aktivitetet kryesore që do të zhvillohen përgjatë […]

By Selman Fettahoglu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Oct
11

Seminari i parë i Klubit Shpresa për vitin shkollor 2017-2018

Tashmë në shkollën tonë të kontribuosh në bamirësi dhe të ndihmosh të tjerët është kthyer në një traditë, në një prej vlerave që na përfaqëson. Në shërbim të kësaj nisme, Klubi Shpresa përpiqet me të gjitha forcat që të arrijë të përmbushë të gjitha objektivat e planifikuara. Edhe për këtë vit shkollor u zhvillua seminari […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Oct
06

Kontribut për shkollën “Ardian Klosi”

Të kontribuosh në të mirë të arsimit, është ndihmë në të mirën e vendit. Bashkëpunimi më i fundit i shkollës sonë në këtë drejtim, me Bashkinë e Tiranës, ishte një projekt i dobishëm dhe mjaft frytdhënës. Ishin nxënësit e klasës 6E, ata të cilët e realizuan më së miri këtë projekt duke treguar bujari, gadishmëri […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Oct
06

Dita Evropiane e Gjuhëve në Kolegjin “Turgut Ӧzal”

“Unë jam qytetar i gjithë botës.”, ishte lajtmotivi i aktiviteteve që u zhvilluan me rastin e Ditës Evropiane të Gjuhëve në shkollën tonë. 26 Shtatori, Dita Evropiane e Gjuhëve, është vendosur si e tillë me iniciativën e Këshillit të Evropës në Strazburg  prej vitit 2001. Zbukurimi i ambienteve të shkollës me punët dhe projektet e […]

By erjona saqe | Postimet kryesore . Posts
DETAIL
Oct
03

Intervistë me nxënësin Kesler Mziu, fitues i vendit të parë në konkursin Kangaroo Global Linguistic (KGL)

Klubi i Medias i mori një intervistë nxënësit fitues të Kangaroo Global Linguistic (KGL) për grupmoshën 10 vjeçare, Kesler Mziu, për ta pyetur mbi emocionet dhe mbresat e tij nga konkursi që zhvilloi vetëm para pak ditësh në Greqi. Intervistuesja: Përshëndetje Kesler! Kesleri: Përshëndetje! Intervistuesja: Ti sapo je kthyer nga Greqia, ku more pjesë në […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Oct
03

Kesler Mziu përfaqëson denjësisht në Finalen e Kangaroo Global Linguistic (KGL)

Kesler Mziu, nxënës i shkollës sonë në klasën e 5-të,  kryesoi listën e nxënësve të përzgjedhur për konkursin e Kangaroo, finalja e të cilit është zhvilluar ditën e shtunë në Greqi. Ky konkurs ndërkombëtar zhvillohet një herë në vit dhe është i hapur për të gjithë nxënësit nga klasa e 3-të deri në klasën e […]

By erjona saqe | Postimet kryesore . Posts
DETAIL
Oct
02

Trajnim për luftën kundër bullizmit dhe ekstremizmit në sistemin arsimor në Shqipëri

Ekspertë ndërkombëtarë të Këshillit të Evropës dhe 13 trajnerë lokalë kanë ofruar asistencë direkte për 21 shkolla pilot në gjithë vendin, ku një ndër të përzgjedhurat është edhe shkolla jonë, në lidhje me veprimtarinë “Lufta kundër bullizmit dhe ekstremizmit në sistemin arsimor në Shqipëri”. Në këtë trajnim mësuesit morën njohuri mbi konceptet e bullizmit dhe […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Aug
31

Njoftim për vitin e ri shkollor

Njoftojmë të gjithë prindërit, nxënësit dhe komunitetin shkollor se vogëlushët e kopshtit dhe parashkollorit e fillojnë mësimin ditën e hënë, datë 4 shtator 2017. Nxënësit e klasave të para e nisin mësimin ditën e mërkurë, datë 6 shtator 2017.  Të gjithë nxënësit e tjerë e fillojnë shkollën ditën e hënë, datë 11 shtator 2017.   Ju […]

By Selman Fettahoglu | Postimet kryesore . Posts
DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP