News

Jun
25

Nxënësit e kolegjit “Turgut Özal” përfaqësojnë denjësisht Shqipërinë në Olimpiadën Ndërkombëtare, GENIUS Olimpiad 2019 në Oswego, New York, SHBA

Shkolla jopublike 9-vjeçare “Turgut  Özal” përfaqëson suksesshëm për të disatin vit radhazi Shqipërinë në Olimpiada Ndërkombëtare me nxënësit e saj. Nxënësit finalistë të kolegjit “Turgut Özal”, morën pjesë në Olimpiadën GENIUS, organizuar në Oswego, New York, SHBA. Olimpiada Genius, që zhvillohet në Oswego, New York, SHBA, mirëpret nxënës nga mbarë bota në  kategori të ndryshme, […]

DETAIL
Jun
24

Argëtohemi dhe mësojmë në shkollën verore

Edhe në këto ditë të nxehta vere, shkollës “Turgut Özal” nuk i munguan zërat e qeshur të fëmijëve. Gjatë këtyre dy javëve, në datat 17-29 qershor po organizohen në ambientet e shkollës, por edhe jashtë saj, aktivitetet e shkollës verore për nxënësit e klasave I – V. Në programin e saj përfshihen mësime të gjuhës […]

DETAIL
Jun
22

Përfundojnë Provimet e Lirimit për nxënësit e klasave të 9-ta

“Math gives every reason to hope that every problem has a solution.” U zhvillua në datën 21 qershor, Provimi i Lirimit i Matematikës. Ky ishte provimi i fundit i provimeve kombëtare për nxënësit e klasave të 9-ta. 167 nxënës të kolegjit “Turgut Özal” morën pjesë në këto provime, të cilat u zhvilluan në ambientet e […]

DETAIL
Jun
21

Nxënësit e kolegjit “Turgut Özal” shkëlqejnë në Owlypia – The Intellectuals’ Challenge 2019 në Angli

Nxënësit tanë janë Krenaria jonë! Nga datat 17-20 qershor u zhvillua në Cambridge University, Konkursi Ndërkombëtar The Intellectuals’ Challenge, në të cilin kolegji “Turgut Özal” u përfaqësua nga 11 nxënës të klasave të 7-ta dhe të 8-ta. Të gjithë nxënësit pjesëmarrës shkëlqyen në Owlypia – The Intellectuals’ Challenge, duke fituar këto medalje: Andrea Bylykbashi  – […]

DETAIL
Jun
19

Në bibliotekën e kolegjit “Turgut Özal”

“Librat janë miqtë më të qetë dhe më të përhershëm; ata janë këshilltarët më të gjindshëm dhe më të mençur dhe mësuesit më të durueshëm.”    Charles William Eliot Një nga ambientet më të bukura dhe më të dashura të shkollës sonë është biblioteka, shtëpia e librave, e cila është gjithmonë e hapur për nxënësit […]

DETAIL
Jun
18

Gjuha mban gjallë shpirtin e një kombi!

Sot u zhvillua Provimi i Lirimit i Gjuhës Shqipe për nxënësit e klasave të 9-ta. U urojmë rezultate sa më të larta dhe sa më shumë nota 10-ta në këtë provim, nxënësve të kolegjit “Turgut Özal”. Besojmë që Ju do të kujdeseni gjithmonë, duke e përdorur sa më saktë e sa më bukur gjuhën tonë […]

DETAIL
Jun
17

Nikol Azizaj përfaqëson kolegjin “Turgut Özal” në Festivalin Mbarëkombëtar të Këngës për Fëmijë

“Më e ëmbla fjalë”, është titulli i këngës, me të cilën nxënësja e klasës së katërt e kolegjit “Turgut Özal”, Nikol Azizaj, u përfaqësua në Festivalin Mbarëkombëtar të Këngës për Fëmijë në Shkodër. Kjo këngë, e cila i kushtohet qenies më të shtrenjtë dhe emrit më të dashur, nënës, erdhi si krijim i mësuesve të […]

DETAIL
Jun
13

Urojmë rezultate të larta në Provimet e Lirimit!

“Rruga drejt së ardhmes kalon përmes Dijes!” Sot u zhvillua Provimi i Lirimit i Gjuhës Angleze për nxënësit e klasave të 9-ta. 167 nxënës të kolegjit “Turgut Özal” morën pjesë në këtë provim. Provimi u zhvilluan në ambientet e shkollës “Ahmet Gashi” në Laprakë. Ky është provimi i parë i provimeve kombëtare për ciklin 9-vjeçar, […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP