News

May
05

GJASHTË PROJEKTE NË “TANGRAM”

Iniciativat e nxënësve të shkollës sonë, idetë e tyre inovative për të pasur një Shqipëri më të mirë, vazhdojnë të prezantohen në emisionin e njohur për fëmijë, “Tangram”. Në këtë sezon morën pjesë me projektet e tyre gjashtë nxënës të  shkollës sonë. Marin Shpata, nxënës i klasës 8F, mori pjesë me projektin e tij “Shqipëria […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
May
04

GDS 2

Fundi i muajit prill dhe fillimi i muajit maj është periudha e cila përkon me zhvillimin e GDS-ve (testet me alternativa në të gjitha lëndët) për periudhën e dytë të vitit shkollor. Me anën e këtyre testeve, drejtoria e shkollës dhe mësuesit matin njohuritë e marra nga nxënësit gjatë muajve janar-prill. Këtë vit, testohen online të gjitha […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
May
01

FESTA E ABETARES

Çdo nxënës i klasës së parë, pas përfundimit të librit të parë shkollor, përjeton një tërësi emocionesh në skenë dhe merr një kujtim të veçantë nga Festa e Abetares. Kjo traditë e bukur që zhvillohet kudo në Shqipëri, nisi edhe këtë vit në shkollën tonë me mjaft entuziazëm. Ishte klasa 1A ajo që filloi e para këtë […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
May
01

PROVIMI I PRANIMIT 2017

Rezultatet e provimit te pergjithshem te klasave te 8-a dhe 9-a per pranim ne kolegjet turgut ozal dhe gulistan.   2017 PROVIMI I PRANIMIT    

DETAIL
Apr
26

Nxënësit e “Turgut Özal” në Kuvendin e Shqipërisë

“Kur jemi bashkë jemi edhe më të fortë,” u shpreh kryetari i Parlamentit, Z. Ilir Meta, në fjalimin e tij përshëndetës në Kuvend para nxënësve të shkollës 9-vjeçare “Turgut Özal” në dt. 24.04.2017. Gjatë vizitës së tyre në Kuvend, në kuadër të  programit të shkollës “Turgut Özal” për njohjen e nxënësve me institucionet në vend, […]

DETAIL
Apr
07

SHËTITJE NËPËR EVROPË

“Bota është një libër dhe kush nuk udhëton, lexon vetëm një faqe të tij.” Këto fjalë të njohura janë një motivim i mirë për të nisur që në fëmijëri leximin e këtij libri madhështor që na rrethon dhe mezi pret të shfletohet. Udhëtimi i fundit i organizuar nga shkolla jonë, që kaloi nëpër shtetet Francë, […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Mar
29

ENGLISH WEEK – GJITHË GLOBI BRENDA SHKOLLËS

Fundi i muajit mars shënon dhe përfundimin e Javës së Anglishtes, e cila sjell gjithmonë emocione të veçanta dhe plot ngjyra në çdo kënd të shkollës. Brenda kësaj jave zhvillohen disa konkurse në fusha të ndryshme, por me një të përbashkët, gjuhën angleze, ku theksohet respekti dhe toleranca ndaj kulturave dhe traditave të të gjitha […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Mar
29

Dita e Verës

Shkolla jonë mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Bashkia e Tiranës, me rastin e Ditës së Verës. Nxënësit e kolegjit “Turgut Özal” udhëtuan deri në afërsi të Liqenit të Tiranës, ku dhe u pritën nga stafi i Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit (APR). Programi i nxënësve tanë që u paraqit para publikut të shumtë […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP