News

Apr
24

Platforma IXL vjen për herë të parë në shkollën tonë

Shkolla është një institucion arsimor-edukativ që të përgatit për jetën, dhe si e tillë, ajo është në sfidë të vazhdueshme për t’iu përshtatur të rejave më të fundit të kohës. Për këtë arsye, këtë vit zgjodhëm të pilotojmë platformën IXL, e cila përdoret nga mbi 7 milionë nxënës në më shumë se 191 vende dhe […]

DETAIL
Apr
24

Nxënësit e klasave të dyta të Klubit Shpresa dhurojnë mjete shkollore dhe lodra në shkollën “Haxhi Korra”

Aktiviteti i radhës i Klubit Shpresa u zhvillua në shkollën “Haxhi Korra”. Ishin nxënësit e klasave të dyta, anëtarë të Klubit Shpresa, të cilët iu dhuruan ndihma në mjete mësimore për kopshtet dhe libra jashtëshkollorë për bibliotekën e shkollës, bashkëmoshatarëve të tyre në këtë shkollë. Për 55 fëmijët e kopshtit që ndodhej në godinën e […]

DETAIL
Apr
23

“Festa e librit” me nxënësit e klasës së 4G

“Librat janë miqtë më të qetë dhe më të përhershëm; ata janë këshilltarët  më të gjindshëm dhe më të mençur dhe mësuesit më të durueshëm.” “Festa e librit” titullohej projekti në lëndën e gjuhës shqipe, realizuar nga nxënësit e klasës së 4G. Me dëshirën e madhe për librin e leximin dhe me vetëdijen se dashuria […]

DETAIL
Apr
23

Nxënësit e klasave të para të Klubit Shpresa dhurojnë mjete shkollore dhe lodra në shkollën “16 Shtatori”, Pezë e Madhe

Klubi Shpresa vazhdon aktivitetet e tij bamirëse, duke sjellë gëzim e buzëqeshje kudo ku anëtarët e tij shkojnë. Aktiviteti i radhës u zhvillua në kopshtin e shkollës “16 Shtatori” në Pezë të Madhe. Ishin pikërisht nxënësit më të vegjël të shkollës sonë, anëtarë të Klubit Shpresa dhe nxënës të klasës së parë, të cilët iu […]

DETAIL
Apr
18

Vizita e klasave të gjashtave në Këshillin Bashkiak

Klasa e 6D dhe e 6C vizituan së fundmi  institucionin e Këshillit Bashkiak. Nxënësit u takuan me Kryetarin e Këshillit Bashkiak, Z. Aldrin Dalipi, i cili pasi i mirëpriti në ambientet e këshillit, u dha fëmijëve një informacion të përgjithshëm për mënyrën se si funksionon bashkia dhe se si merren vendimet zyrtare. Të gjithë nxënësit […]

DETAIL
Apr
17

Klubi Shpresa dhuron ndihma për 13 familje të Fshatit SOS

Aktiviteti i radhës i Klubit Shpresa ishte ndihma dhe sigurimi i paketave ushqimore për një periudhë njëmujore, për 13 familje të Fshatit SOS në Tiranë. Ishin nxënësit anëtarë të Klubit Shpresa të klasave të gjashta, të cilët dhuruan 350 kg ushqime bazë, si: miell, sheqer, vaj, makarona, oriz, vaj ulliri, salcë, kripë, mish dhe 780 […]

DETAIL
Apr
12

Klasa e 4B fiton Kampionatin e Futbollit

Një nga veprimtaritë sportive më emocionuese, me ndeshje nga më të fortat dhe me tifozët më të zjarrtë, ishte Kampionati i Futbollit  për djemtë e klasave të 4-ta. Klasa e 4B, me shumë mund dhe me një bashkëpunim shumë të mirë mes njëri-tjetrit, ia doli të fitonte. Skuadra u mbështet përzemërsisht nga nxënësit e klasës, […]

DETAIL
Apr
08

Në bregdet me kasat e 7-ta

Trokitja e pranverës krijoi mundësinë e realizimit të ekskursioneve në vende të ndryshme, në praninë e diellit të munguar gjatë stinës së dimrit. Dhe ishin pikërisht nxënësit e klasave të shtata që preferuan të kalojnë një ditë relaksuese jashtë mjedisit të shkollës. Për ta nuk mund të mungonte dëshira për të zgjedhur një qytet bregdetar […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP