News

Nov
27

Këndoj me zërin e zemrës për ty, e shtrenjta ime Shqipëri!

Shqipëria jonë e dashur feston Festën e Pavarësisë dhe Festën e Çlirimit dhe ashtu si çdo vit tjetër nxënësit e shkollës sonë me aftësitë e tyre artistike, arritën të krijonin me imagjinatën e tyre një atmosferë tepër festive. Nxënësit e 9-vjeçares me ndihmën e mësuesve organizuan një program festiv, ku shpalosën talentin e tyre. Ishin […]

DETAIL
Nov
25

Jeto Shëndetshëm Në Një Mjedis Të Pastër

Edhe këtë vit shkolla jonë u bë pjesë e aktivitetit  Të pastrojmë Shqipërinë,  Veprimtari masive higjenizuese, në kuadër të shërbimit komunitar të quajtur “Dita e pastrimit”.  Ky është një ndër aktivitetet e shumta që organizohen në shkollën tonë, aktivitete të cilat synojnë edukimin e gjithanshëm të nxënësve. Nxënësit e klasave të nënta, të pajisur me dorashka […]

DETAIL

Në Pritje Të GDS-ve, Provime Provë

Gjendemi në prag të GDS-ve, emri i provimeve të përbashkëta të zhvilluara midis kolegjeve turke. Një ndër ndihmësit kryesorë me anë të të cilit nxënësit parapërgatiten për këto teste është portali online. Secili nxënës ka profilin personal në portalin e gjendur në faqen zyrtare tirana.turgutozal.edu.al ku mund të testojë veten nëpërmjet provimeve përgatitorë. Nxënësit mund […]

DETAIL
Nov
14

Një Libër Për Mikun Tim

Në spitalin pediatrik gjenden dhoma të përbashkëta pushimi ku fëmijët që po trajtohen nga sëmundje të rënda mund të kalojnë kohën duke lexuar libra. Anëtarët e Klubit Shpresa e klasave të shtata, të vendosur për të ndihmuar në pasurimin e këtyre mini bibliotekave, duke shfrytëzuar Muajin e Artit dhe Letërsisë,  me moton ” Një libër […]

DETAIL
Nov
13

Panairi i Librit

Panairi i 18-të i Librit Tirana 2015-të, i cili është hapur në Pallatin e Kongreseve u vizitua dhe nga nxënësit e shkollës sonë,  të  cilët nuk i shpëtuan dot tundimit për të  blerë sa më shumë libra. Ky Panair është ngjarja më e madhe kulturore në pasqyrimin e veprimtarisë letrare brenda dhe jashtë kufijve të […]

DETAIL
Nov
13

Vizite ne Kalane e Krujes

Muaji Nëntor është jo vetëm Muaji i festave të mëdha, por edhe muaji, në të cilin në shkollën tonë fillon Java e Historisë dhe Gjeografisë. Në kuadër të këtij muaji nxënësit e klasave të 7-ta së bashku me mësuesit dhe nëndrejtorin përkatës zhvilluan një ekskursion në Qytetin Historik të Krujës. Nxënësit  vizituan Muzeun Historik të […]

DETAIL
Nov
12

Panairi Ushqimor

Panairi i Ushqimeve  është një nga aktivitetet më humane i zhvilluar nga përfaqësuesit e Klubit “Shpresa” në bashkëpunim me Drejtorinë e shkollës me qëllimin madhor; krijimin e një bote më të mirë e me më pak varfëri dhe vuajtje. Ky aktivitet i përvitshëm, ka si synim ndërgjegjësimin e të gjithë nxënësve se; “Të ndihmosh dhe […]

DETAIL
Nov
07

ASEF 2016

  [mls_gallery id=”2709″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP