News

Nov
07

Finalja e Konkursit të Krijimit

  Këtë javë, duke ndjekur dhe në vijimësi të aktiviteteve të tjera të Javës së Letërsisë,u zhvillua edhe Finalja e Konkursit të Krijimit. Krijuesit më të talentuar të shkollës sonë do të konkurojnë mes tyre dhe gjithashtu midis më të mirëve të paraleleve të ndryshme. Për çdo paralel janë zgjedhur 10-13 nxënës konkurues të kualifikuar […]

DETAIL
Oct
30

Shkolla “Turgut Özal” shembull për t’u ndjekur, Nora Malaj

Znj. Nora Malaj, zëvendësministre e Arsimit dhe Sportit, u shpreh në një intervistë me Klubin e Medias të shkollës “Turgut Özal” se shembulli i Panairit të Ushqimit që organizohet atje duhet të ndiqet nga gjithë shkollat e Shqipërisë. Këtë deklaratë ajo e bëri gjatë vizitës në panairin ushqimor organizuar nga Klubi “Shpresa” në bashkëpunim me […]

DETAIL
Oct
30

Ministri Panariti në Panairin e Klubit “Shpresa”

Ministri i Bujqësisë, Z. Edmond Panariti, vizitoi sot Panairin e Ushqimit në shkollën 9-vjeçare “Turgut Özal”.   Mes tavolinave të panairit, në shoqërinë e stafit drejtues të shkollës, ministri u fotografua duke biseduar me nxënësit e fillores për produktet e nxjerra në shitje. Vizita në panair u pasua me një bisedë me drejtorin e shkollës […]

DETAIL
Oct
27

Fillojnë Pikniket

Jemi në prag të fillimit të një prej aktiviteteve më të shumëpritura në shkollën tonë, pikniket. Duke shpresuar edhe që koha të jetë e bukur, presim që bashkë më nxënësit dhe mësuesit të kalojmë momente të mbushura me lojra dhe argëtim në natyrë. Ajri i pastër, gjelbërimi i parkut në Pezë, lojrat me shokët e […]

DETAIL
Oct
23

SHQIPËRI JE NËNA IME….

20 Tetori shënoi 115 vjetorin e vdekjes së Poetit tonë të madh të Rilindjes Kombëtare, Naim Frashërit. Mes emocionesh, duartrokitjesh, shpesh edhe dridhje zëri, nisi në këtë datë në shkollën tonë një tjetër aktivitet i Muajit të Letërsisë. Konkursi i Interpretimit ka zënë fill me klasat e 4-ta dhe do të vijojë më pas, ditë […]

DETAIL
Oct
23

SEPSE SHPRESË E KA EMRIN…

NJË KLUB QË SHPËRNDAN DASHURI E JEP SHPRESË, SEPSE SHPRESË E KA EMRIN… Jemi tashmë në atë periudhë të vitit shkollor, kur kanë filluar vrullshëm aktivitetet lëndore dhe ato të klubeve të ndryshme në shkollë. Ka rifilluar aktivitetet e tij për këtë vit dhe Klubi SHPRESA, një nga klubet më aktive dhe më të dashura […]

DETAIL
Oct
17

GJYSMËFINALJA E KONKURSIT TË KRIJIMIT

Këtë javë, në vijimësi  të aktiviteteve për Muajin e Artit dhe Letërsisë, u zhvillua gjysmëfinalja e Konkursit të Krijimit për të gjitha klasat nga e katërta deri tek e nënta. Poetët apo shkrimtarët e secilës klasë u përballën me bashkëmoshatarët e tyre të klasave të tjera, për të nxjerrë në këtë mënyrë më të talentuarit […]

DETAIL
Oct
15

Muaji i Artit dhe Letërsisë

Trokitja e Tetorit, Muaji i Artit dhe Letërsisë, hap si çdo vit siparin e aktiviteteve kulturore në Kolegjin “Turgut Özal”. Konkurset e Fjalës Artistike, Krijimit, Këngës dhe Artit figurativ, janë nga veprimtaritë më të dashura për nxënësit. Motoja “Libri ndryshon mendjen dhe mendja ndryshon botën”, do të shoqërojë aktivitetet kryesore të këtij muaji. Minibibliotekat e […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP