News

Feb
28

ASEF 2015 Junior Final

U përmbyll me sukses ASEF 2015 Kategoria Junior. Në sallën e shfaqjeve të Kolegjit “Turgut Özal”u zhvillua në një atmosferë shumë festive ceremonia e shpërndarjes së çmimeve për projektet më të mira në këtë konkurs shkencor. Projektet i përkisnin lëndëve shkencore dhe kompjuterike. Një juri e përbërë prej specialistësh, përzgjodhi me kujdes projektet më të […]

DETAIL
Feb
28

ASEF 2015 junior

Po zhvillohet sot panairi shkencor ASEF për kategorinë junior. Nxënësit kanë përgatitur projekte shumë cilësore dhe po i prezantojnë përpara jurisë profesioniste. Në fund të vlerësimit do të shpërblehen edhe projektet më të mira për këtë vit në këtë kategori. Atmosfera është shumë festive. Kujtojmë se të shtunën që lamë pas u zhvillua ASEF për […]

DETAIL
Feb
27

ASEF junior

Ne jemi të gjithë këtu. Po përgatitemi për ASEF junior. Me ndihmën e mësuesve po bëjmë përgatitjet e fundit të stendave dhe të të gjitha materialeve të nevojshme për t’u paraqitur sa më mirë përpara jurisë. Të shtunën, më datë 28 shkurt, ju presim te kompleksi “Turgut Özal” në Tiranë. Nxënësit e klasave 6-8 të […]

DETAIL
Feb
25

Festivali Kulturor Ndërkombëtar i Rinisë

I njohur në arenën ndërkombëtare si Festivali Ndërkombëtar i Gjuhës dhe Kulturës (International Festival of Language and Culture), organizohet dhe zhvillohet çdo vit në shumë vende njëkohësisht. Në të marrin pjesë mijëra fëmijë nga e gjithë bota. Në Shqipëri Festivali Kulturor Ndërkombëtar i Rinisë organizohet nga i stitucionet arsimore turke Turgut Ozal dhe Gulistan. Organizohet […]

DETAIL
Feb
23

ASEF

U zhvillua edhe këtë vit panairi shkencor ASEF midis nxënësve të kolegjeve turke në Shqipëri për kategorinë e të rriturve. Ky ishte panairi i tetë dhe në të u prezantuan mbi 350 projekte në fushën e teknologjisë së informacionit dhe të shkencës. Gjykimi i jurisë profesionale përbërë nga mësues dhe profesorë nga shkolla dhe universitete […]

DETAIL
Feb
17

Klubi “Shpresa” shkon në Vlorë

Klubi “Shpresa” nën moton “Sjellim buzëqeshje në fytyrat ku mungon” organizon aktivitetin e radhës në ndihmë të banorëve të përmbytur në Vlorë, duke iu gjendur pranë me ndihmën tonë. Ndihmat do të jenë në ushqime si më poshtë: Sheqer Oriz Makarona Miell Vaj Kripë Batanije Edhe ju mund të jepni kontributin tuaj për të lehtësuar […]

DETAIL
Feb
14

Lojrat e inteligjencës

Sot në shkollë u zhvillua kampionati i lojrave të inteligjencës. Një numër i madh nxënësish garuan me njëri tjetrin në Jenga, Hanoi, Mangala dhe 9 gurësh në dy kategori, atë të klasave 4,5,6 dhe 7,8,9. Një aktivitet i tillë zhvillohet për të dytin vit radhas në shkollën tonë. Nxënësit finalistë do përfaqësojnë shkollën në gara […]

DETAIL
Feb
14

Seminar

Njohuritë  e mësuesit  duhen përditësuar në mënyrë të vazhdueshme, për këtë arsye  trajnimet, akreditimet, seminaret, janë tashmë një terminologji e zakonshme në fjalorin e çdo mësuesi. Në vazhdën e trajnimeve të organizuara nga Qendra e Akreditimeve ISSETI në bashkëpunim me shkollën tonë, ditën e shtunë, më datë 14 shkurt, në ambientet e Kolegjit “Turgut Ozal”, […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP