News

May
12

Në Olimpiadën e 32-të Ballkanike

Në Olimpiadën e 32-të Ballkanike për kategorinë e gjimnazistëve që u zhvillua në Athinë mes datave 3 – 8 Maj 2015,  21 shtete u përfaqësuan me 118 nxënës.  Përveç shteteve të Ballkanit ishin të ftuar edhe shtete si: Anglia, Irlanda, Italia, Azerbajxhani dhe Taxhikistani. Skuadra nga Shqipëria, e përbërë nga 6 nxënës, fitoi dy Medalje […]

DETAIL
May
11

Gianni De Biasi këndon Xhamadanin në kolegj

Gianni De Biasi këndon Xhamadanin në kolegj Gianni De Biasi nuk lë asnjë rast pa e shprehur dashurinë e tij për Shqipërinë. Gjatë një vizite në kolegjin turk “Turgut Özal” ai këndoi së bashku me drejtorin e kolegjit këngën “Xhamadani vija vija” përpara një audience tepër të veçantë, fituesit e kampionatit të futbollit. De Biasi […]

DETAIL
May
11

Medalje nga SHBA

Nxënësit e klasave të nënta, Enriko Shkurti dhe Kleid Hoxha, morën medalje bronzi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës si përfaqësues të Shqipërisë në konkursin ndërkombëtar ISWEEEP. Ky konkurs zhvillohet në shtetin e Teksasit me pjesëmarrës nga shumë vende të ndryshme. Kleidi dhe Enriko u përzgjodhën nëpërmjet konkursit ASEF që u zhvillua nga kolegjet turke […]

DETAIL
May
08

EPOKA university Science Olympiad

Data e Olimpiadës së universitetit EPOKA, 16 maji, po afron dhe emocionet e nxënësve të kolegjeve turke sa vjen e bëhen më të forta. Përsëritjet e fundit në lëndët shkencore dhe atë të gjuhës angleze janë tema e ditës për nxënësit e klasave 6-12. Ky është viti i 4 që zhvillohen këto provime dhe numri […]

DETAIL
Apr
29

Vizitë në Ministrinë e Transportit

Në rrjedhën e aktiviteteve të shumta që organizohen në shkollën tonë, planifikuam edhe një vizitë në Ministrinë e Transportit me klasat e gjashta. Nxënësit të shoqëruar nga nëndrejtori dhe mësuesja kujdestare shkuan të vizitonin ambientet e kësaj ministrie si dhe të bisedonin drejtpërdrejt me ministrin e transportit z.Edmond Haxhinasto. Nxënësit, të ulur në tryezën e […]

DETAIL
Apr
29

Seminar

Klasat e gjashta dhe të shtata gjatë një seminari live dhe me videoconference me Mickey McCord, specialist IT në Ambasadën Amerikane në Tiranë. Nxënësit tanë po mësojnë si të programojnë lojën angry birds… Falenderojmë fondacionin EDS për organizimin.     [mls_gallery id=”1868″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]

DETAIL
Apr
21

“Turgut Özal’’ përfaqëson Shqipërinë në olimpiadën Ballkanike të Matematikës

Ndërmjet datave 3-8 Maj në kryeqytetin e Greqisë, Athinë, do të zhvillohet Olimpiada Ballkanike e Matematikës me pjesëmarrës gjimnazistë nga vendet e rajonit. Skuadra jonë përfaqësuese e përzgjedhur nga Olimpiada Kombëtare e Matematikës përbëhet nga 6 nxënës të talentuar dhe ambiciozë, të cilët morën pikët më të larta në rang vendi. Tre prej tyre, Ana, […]

DETAIL
Apr
03

Vizitë në zyrën e kryetarit të Kuvendit

Mbërrijnë Protagonistët e Festivalit Ndërkombëtar të Gjuhës dhe Kulturës Kryetari i Kuvendit, z. ‎Ilir_Meta,‬ priti sot drejtues të Kolegjit turk “Turgut Ozal” dhe një grup nxënësish nga vende të ndryshme të botës. Vizita u zhvillua në kuadër të Festivalit Ndërkombëtar të Gjuhës dhe Kulturës që do të mbahet më datë 4 prill 2015 në Tiranë. […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP