News

Feb
23

ASEF

U zhvillua edhe këtë vit panairi shkencor ASEF midis nxënësve të kolegjeve turke në Shqipëri për kategorinë e të rriturve. Ky ishte panairi i tetë dhe në të u prezantuan mbi 350 projekte në fushën e teknologjisë së informacionit dhe të shkencës. Gjykimi i jurisë profesionale përbërë nga mësues dhe profesorë nga shkolla dhe universitete […]

DETAIL
Feb
17

Klubi “Shpresa” shkon në Vlorë

Klubi “Shpresa” nën moton “Sjellim buzëqeshje në fytyrat ku mungon” organizon aktivitetin e radhës në ndihmë të banorëve të përmbytur në Vlorë, duke iu gjendur pranë me ndihmën tonë. Ndihmat do të jenë në ushqime si më poshtë: Sheqer Oriz Makarona Miell Vaj Kripë Batanije Edhe ju mund të jepni kontributin tuaj për të lehtësuar […]

DETAIL
Feb
14

Lojrat e inteligjencës

Sot në shkollë u zhvillua kampionati i lojrave të inteligjencës. Një numër i madh nxënësish garuan me njëri tjetrin në Jenga, Hanoi, Mangala dhe 9 gurësh në dy kategori, atë të klasave 4,5,6 dhe 7,8,9. Një aktivitet i tillë zhvillohet për të dytin vit radhas në shkollën tonë. Nxënësit finalistë do përfaqësojnë shkollën në gara […]

DETAIL
Feb
14

Seminar

Njohuritë  e mësuesit  duhen përditësuar në mënyrë të vazhdueshme, për këtë arsye  trajnimet, akreditimet, seminaret, janë tashmë një terminologji e zakonshme në fjalorin e çdo mësuesi. Në vazhdën e trajnimeve të organizuara nga Qendra e Akreditimeve ISSETI në bashkëpunim me shkollën tonë, ditën e shtunë, më datë 14 shkurt, në ambientet e Kolegjit “Turgut Ozal”, […]

DETAIL
Feb
12

Lojrat e inteligjencës

Të gjithë nxënësnit, të gjithë grupmoshave, njoftohen se në datën 14 shkurt do të zhvillohet faza përzgjedhëse për lojrat e inteligjencës. Ju rikujtojmë se lojrat ku mund të merrni pjesë janë nëntëgurëshi, jenga, mangalla dhe hanoi. Përzgjedhja dhe regjistrimi bëhen në kompleksin Turgut Ozal dhe nisin në orën 09.00.

DETAIL
Feb
12

ASEF – Data të rëndësishme

Në datën 21 shkurt do të zhvillohet konkursi i projekteve për klasat 9-12. Në kompleksin Turgut Ozal së bashku me organizatorët e ASEF-it po bëhen të gjithë përgatitjet për të mirëpritur pjesëmarrësit në të gjitha kategoritë. Për sa i përket kategorisë së të vegjëlve, pra klasat 6-8, ata do t’i prezantojnë projektet e tyre përpara […]

DETAIL
Feb
11

Një vizitë në Ministrinë e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë

Ditën e martë me datë 27 janar 2015 , një grup nxënësish të klasës së I-C, të shoqëruar nga mësuesja kujdestare dhe drejtues të shkollës “Turgut Ozal”, ishim të ftuar për një vizitë në Ministrinë e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë. Ishte një vizitë e planifikuar dhe të gjithë ne ishim përgatitur për të lënë një […]

DETAIL
Feb
04

Një karrocë për dikë …

“T’i dhurojmë një karrocë një fëmije me aftësi të kufizuara“, është nisma më e re e cila ka gjetur mbështetje të gjerë në Kolegjin “Turgut Özal”. Klubi Shpresa është organizatori i këtij aktiviteti human që po zhvillohet këtë vit, duke grumbulluar tapa shishesh plastike me iniciativën e lirë të të gjithë nxënësve të shkollës. Ky klub synon të mbledhë 250 kg tapa që mund të shkëmbehen me një karrocë, e cila do t’i dhurohet një […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP