Lajme

  • Turgut Ozal Social Media

Një ditë ndryshe…

Date: January 31, 2015 Author: Selman Categories: Lajme

“Një ditë ndryshe” ishte edhe pikniku në fshatin turistik Pezë, në periferi të Tiranës, gjë që është bërë traditë disavjeçare në kolegjin tonë. Pikniku u organizua javën e fundit të tetorit. U zhvilluan mjaft lojëra argëtuese me litar, me top, lojëra popullore, gara shpejtësie dhe kalim pengesash.

Play Our Song