Një Libër Për Mikun Tim

Një Libër Për Mikun Tim

Në spitalin pediatrik gjenden dhoma të përbashkëta pushimi ku fëmijët që po trajtohen nga sëmundje të rënda mund të kalojnë kohën duke lexuar libra.

Anëtarët e Klubit Shpresa e klasave të shtata, të vendosur për të ndihmuar në pasurimin e këtyre mini bibliotekave, duke shfrytëzuar Muajin e Artit dhe Letërsisë,  me moton ” Një libër për mikun tim”,  mblodhën libra, i paketuan së bashku me disa dhurata dhe vizituan spitalin pediatrik.

Rreth 40 fëmijë që janë duke u trajtuar tashmë mund të lexojnë disa nga titujt e zgjedhur nga bashkëmoshatarët e tyre të shkollës “Turgut Özal”.

Takimi u realizua me asistenten sociale të këtij pavioni e cila shpesh merr ndihmën e organizatave të ndryshme për të sjellë argëtim dhe çlodhje për pacientët e vegjël.

Anëtarët e Klubit Shpresa shpresojnë që ndihma të kësaj natyre të jenë sa më të shpeshta.

 

[mls_gallery id=”2801″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]