Një ditë ndryshe…

Një ditë ndryshe…

“Një ditë ndryshe” ishte edhe pikniku në fshatin turistik Pezë, në periferi
të Tiranës, gjë që është bërë traditë disavjeçare në kolegjin tonë. Pikniku u organizua javën
e fundit të tetorit. U zhvilluan mjaft lojëra argëtuese me litar, me top, lojëra popullore, gara
shpejtësie dhe kalim pengesash.

 

[mls_gallery id=”1157″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]