NJOFTIM

NJOFTIM

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë njofton pezullimin e procesit mësimor, në datën 01 dhjetor 2017, në të gjitha institucionet arsimore të arsimit parauniveristar.

Dita e humbur e procesit mësimor do të zëvendësohet një ditë tjetër.

 

NJOFTIMSipas Institutit të Gjeoshkencës, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit (IGJEUM), por edhe nga shërbimet meteorologjike…

Posted by Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë on Thursday, November 30, 2017