Njoftim!

Njoftim!

Prindër dhe nxënës të dashur!

 

Të dashur nxënës, sipas njoftimit të Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, ditën e shtunë, dt 16.12.2017, do të zhvillohet mësim. Nxënësit duhet të përgatiten për orarin e ditës së premte.