Njoftim!

Njoftim!

Të nderuar nxënës të klasave të 9-ta !

Sikurse jeni ne dijeni, ditën e shtunë, datë 06.06.2015 do të zhvillohet Provimi i Gjuhës së Huaj (Anglisht).

Nxënësit duhet që:

  1. Të paraqiten në ambientet e shkollës së përcaktuar në orën 08 30. ( Shkolla 9- vjecare “Kongresi I Manastirit “)
  2. Të kenë me vete një mjet identifikimi
  3. Të jenë të pajisur me stilolaps,laps dhe gome fshirëse.
  4. Të kenë me vete një shishe uje
  5. Të mos kenë celulare me vete
  6. Të njihen me rregullat e provimit sipas rregullores se PKAB

 

                                                                                                                JU UROJME SUKSESE!