Njoftim! (Konkursit të Artit dhe Letërsisë)

Njoftim! (Konkursit të Artit dhe Letërsisë)

Njoftohen të gjithë nxënësit fitues se finalja e Konkursit të Artit dhe Letërsisë do të zhvillohet ditën e shtunë, më datë 12.12.2015, ora 9:00 – 12:00, në ambientet e shkollës “Turgut Ozal”. Të gjithë finalistët të përgatiten sa më mirë dhe të marrin masa që të mos mungojnë.

Finalistët e Konkursit të Interpretimit mund ta shoqërojnë recitimin e tyre me një PowerPoint ose me një kolonë zanore të zgjedhur sipas dëshirës, në përshtatje me pjesën që kanë për të interpretuar.

Finalistët e Konkursit të Pikturës të marrin me vete mjetet (penela, bojëra uji – për klasat 4, 5, 6 dhe lapsa – për klasat 7, 8, 9).

Suksese!