Postimet kryesore

  • Turgut Ozal Social Media

NJOFTIM PËRFUNDIMI I PUSHIMEVE

Date: December 29, 2015 Author: Selman Categories: Postimet kryesore, Posts

 

Të nderuar prindër, mësues dhe nxënës,

Ju njoftojmë se data 4 Janar 2016 është ditë pushimi.

Mësimi do të nisë në datën 5 janar 2016.

Ju urojmë një vit të mbarë!

Play Our Song