Olimpiada Kombëtare e Fizikës

Olimpiada Kombëtare e Fizikës

Olimpiada Kombëtare e Fizikës, në të cilën morën pjesë nxënës nga të gjitha rrethet e Shqipërisë, nxori sot listën e më të mirëve. Suksesi i nxënësve të kolegjeve turke bie në sy edhe në këtë Olimpiadë. Në krye të saj qëndron fituesi i vendit të parë, Gjergji Luarasi, nxënës i kolegjit “Turgut Özal” Durrës, ndërsa dy fituesit e tjerë janë Norgen Muka dhe Endi Merkuri, nxënës të kolegjit “Mehmet Akif” djem, të cilët fituan respektivisht vendin e dytë dhe vendin e tretë në këtë Olimpiadë.

I urojmë sukesese të mëtejshme nxënësve tanë!