Panairi i Librit

Panairi i Librit

Panairi i 18-të i Librit Tirana 2015-të, i cili është hapur në Pallatin e Kongreseve u vizitua dhe nga nxënësit e shkollës sonë,  të  cilët nuk i shpëtuan dot tundimit për të  blerë sa më shumë libra.

Ky Panair është ngjarja më e madhe kulturore në pasqyrimin e veprimtarisë letrare brenda dhe jashtë kufijve të Shqipërisë. Panairi ka si qëllim paraqitjen e botimeve më të mira të hedhura në qarkullim në harkun kohor të një viti, nëntor 2014-nëntor 2015 dhe jo vetëm.

Ftojmë të gjithë nxënësit e shkollës sonë të shkojnë të vizitojnë Panairin e Librit gjatë ditëve në vazhdim, pasi libri mbetet pasuri që nuk i humbet vlera kurrë. Panairi do të jetë i hapur deri në datën 15 nëntor.

[mls_gallery id=”2791″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]