Panairi i Librit

Panairi i Librit

Panairi i 19-të i Librit, Tirana 2016-të, i hapur në Pallatin e Kongreseve në datat 9-13 nëntor, u vizitua dhe nga nxënësit e shkollës sonë, të cilët nuk i shpëtuan dot tundimit për të blerë librat më të fundit të dalë në qarkullim.

Ky Panair, si ngjarja më e madhe kulturore në pasqyrimin e veprimtarisë letrare brenda dhe jashtë kufijve të Shqipërisë, përbën gjithmonë një vendtakim mjaft të lakmuar të lexuesit me librin. Do të dëshironim që Panairi të zgjaste ca ditë më tepër dhe ngjarje të tilla të mos ishin vetëm një herë në vit.

Përgatiti: Imelda Prenҫe