Përfundoi shkolla verore

Përfundoi shkolla verore

Shkolla verore këtë vit zgjati 12 ditë të cilat ishin të mbushura me aktivitete dhe argëtim për 57 nxënësit që morën pjesë në të. Për ta u kujdesën mësueset e tyre kujdestare si dhe mësues nga Amerika për mësimin e gjuhës angleze.

Çdo ditë niste me mësimin e anglishtes dhe vazhdonte me klubet e kitarës, violinës, pianos, dansit, vizatimit, kompjuterit dhe basketbollit.

Mbas dreke kishte gjithmonë një aktivitet të ditës, ndaj nxënësit shkuan në Kalanë e Prezës, te pishinat në Tiranë, në kinemanë 3D, te lojrat te Bluri, në piknik, për hipizëm, te pishinat në Durrës, për eskursion në Krujë, etj.

Ditën e fundit të shkollës verore nxënësit morën pjesë në një ceremoni përmbyllëse në kompleksin “Turgut Özal” ku ofruan spektakël të ftuar nga cirku dhe një iluzionist. Atmosfera e krijuar ishte fantastike me argëtim pa fund.

Shkolla verore u zhvillua për nxënësit e klasave të 1-3 dhe numri i pjesëmarrësve ishte i kufizuar.

 

[mls_gallery id=”2383″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]