Postimet kryesore

  • Turgut Ozal Social Media

PROVIMI I PRANIMIT 2017

Date: May 1, 2017 Author: Selman Categories: Postimet kryesore, Posts

Rezultatet e provimit te pergjithshem te klasave te 8-a dhe 9-a per pranim ne kolegjet turgut ozal dhe gulistan.

 

2017 PROVIMI I PRANIMIT

 

 

Play Our Song