[vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”3870,3869,3871,3872,3874,3875,3876,3877″ img_size=”full”][vc_column_text]Në qendrën kulturore gjendet një sallë prej 150 metrash katrorë ku ekspozohen punime të ndryshme të nxënësve, zhvillohen konkurse, projekte shkencore, panairi ushqimor i klubit Shpresa, turneu i shahut si dhe koktejet e festave te klasava ku priten shume nxënës, prindër dhe mësues.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]