[vc_row][vc_column][vc_column_text]Në shkollën tonë gjenden dy salla përrallash të cilat shërbejnë për kopështin dhe nxënësit e klasave të para. Këto salla janë dizenjur me tema që bazohen në disa prej historive apo përrallave që fëmijët mësojnë në shkollë.[/vc_column_text][vc_single_image image=”3514″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]