Lajme kryesore

  • Turgut Ozal Social Media

Seminar

Date: April 29, 2015 Author: Selman Categories: Lajme kryesore

Klasat e gjashta dhe të shtata gjatë një seminari live dhe me videoconference me Mickey McCord, specialist IT në Ambasadën Amerikane në Tiranë.
Nxënësit tanë po mësojnë si të programojnë lojën angry birds…
Falenderojmë fondacionin EDS për organizimin.

 

 

Play Our Song