SHËTITJA NË BURSA

SHËTITJA NË BURSA

Në vazhdën e aktiviteteve të organizuara në shkollën tonë, u zhvillua një ekskursion i këndshëm në datat  5,6,7,8  shkurt me nxënësit e paraleleve 7,8,9 me destinacion Turqinë. Qytetet që do të vizitonin nxënësit ishin konkretisht Bursa dhe Stambolli. Larmia e aktiviteteve dhe lojrave të ndryshme, si: shëtitje në Bosfor, ski në Bursa,shëtitje  në park me biçikleta,vizitë në xhami, akuariume, kopsht zoologjik, park lojrash, lojrat gocart,të cilat lanë mbresa tek nxënësit. Madhështore dhe e mrekullueshme  ishte dëbora që kishte mbuluar me petkun e bardhë malin e Uludagut,duke i ofruar  kështu nxënësve  ide për të organizuar lojra të ndryshme dhe për të bërë ski.

 

[mls_gallery id=”3879″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]