Postimet kryesore

  • Turgut Ozal Social Media

SI TË MBJELLIM NJË BIMË

Date: January 25, 2016 Author: Selman Categories: Postimet kryesore, Posts

“Bimët dhe ndërtimi i tyre” ishte kapitulli që morën nxënësit e klasave të treta në lëndën e Diturisë së Natyrës. Dhe pikërisht për t’u njohur më mirë me bimët, mbjelljen  dhe ndërtimin e tyre,  me këta nxënës u zhvillua në laboratorin e shkencës, veprimtaria praktike me temë “Si të mbjellim një bimë”.

Të gjithë nxënësit e klasave të treta u përfshinë në këtë veprimtari, e cila siç e quajtën ata “ishte fantastike dhe mbresëlënëse”. Të pajisur me doreza dhe mjete për punimin e tokës, fëmijët mbollën në vazo, lule të ndryshme si: mëllagë, trëndafil, luleshpatë, vjollcë dhe lule të tjera zbukurimi.

Edhe pse janar, laboratori i shkencës dukej si një lulishte në stinën e pranverës.

 

Play Our Song