Ski në Bursa

Ski në Bursa

Bashkë me dimrin vjen dhe koha e shëtitjes dimërore në Bursa, Turqi!

 

Nisja do të bëhet në datën 28.01.2016.

 

Numri i nxënësve që do të pranohen është i kufizuar.

 

Dokumentet (Pasaporta dhe Autorizimi) për shëtitjen duhet të dorëzohen deri në datën 13.01.2016.

 

burs