Super Finalja e Lojrave Të Inteligjencës

Super Finalja e Lojrave Të Inteligjencës

Si çdo vit, në shkollën tonë, u organizuan nga dhjetori në janar konkurset në shah, revers dhe mangala. Më poshtë janë renditur 3 super finalistët për secilën kategori dhe paralel. Këta nxënës janë duke përfaqësuar shkollën 9-vjeçare “Turgut Özal” në konkursin midis gjithë shkollave turke që është duke u zhvilluar sot në Durrës.

 

Klasat e shtata

 

Shah- Sidrit Demiraj          Klei Hysaj          Mateo Mane

Jenga- Afrim Hima             Sara Hoxha     Megan Duraj

Reversi- Kevin Çela          Henri Hoxha   Aron Alushani

Mangala- Marin Shpata      Erik Kaçani      Keith Mici

 

Klasat e teta

Shah-    Oldea Mamo        Enrik Sina            Arkid Kaleci

Reversi-   Kea Legisi         Fjona Myderizi    Bianka Shaba

Mangala- Sidrit Molla      Klevis Lleshi         Piero Mineu   

Jenga-      Bashkim Burimi      Ertan Belkuyu     Klajvi Laze

        

Klasat e nënta

Shah-           Ergi Gjumsi          Eiler Byberi            Xhoni Duro

Reversi-       Rigers Malaj       Jozef Gurakuqi       Ergi Çoku              Gerald Gjoka

Mangala-     Ernis Morina      Juxhin Kamberi      Erind Baloshi      Tejdi Gjini

 

Suksese të gjithë pjesëmarrësve!

Irma Derjaj