[vc_row][vc_column][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”3997,4004,4003,4002,4001,4000,3999,3998″ img_size=”full”][vc_column_text]Çdo klasë dhe kabinet në institucionin tonë arsimor është pajisur me tabela elektronike. Këto tabela janë të lidhura me internetin, gjë që mundëson pasurimin e mësimdhënies me materiale multimediale dhe interaktive. Disa prej lëndëve zhvillohen me aplikacione të posaçme për këto tabela. Me implementimin e tabelave elektronike është rritur efikasiteti i orës mësimore.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]