Sociale

Feb
04

Argëtohemi në kinema

Pas një periudhe intensive provimesh të përgjithshme, nxënësit e fillores shkuan në një nga kinematë e qytetit. Veprimtaria shërbeu për çlodhjen dhe argëtimin e tyre, i cili është gjithnjë i shumëfishtë kur je me shokët e shoqet. Filmi i përzgjedhur prej mësuesve në kinema ishte tre dimensional dhe mbajti gjallë interesin e fëmijëve në çdo […]

By Selman Fettahoglu | Lajme
DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: info@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP