Të gjithë së bashku në ndihmë të njerëzve në nevojë

Të gjithë së bashku në ndihmë të njerëzve në nevojë

Jep Ndihmë, Jep Shpresë!

Aktiviteti i radhës i organizuar nga Klubi Shpresa u bë në bashkëpunim me Food Bank Albania, gjatë të cilit u përgatitën paketa ushqimore për familjet në nevojë. Nga kjo nismë  u  mblodhën ndihma dhe ushqime bazë, të cilat do t’u shpërndahen familjeve në nevojë dhe mensave sociale. Janë mbledhur afërsisht 1.6 ton ushqime. Të gjitha ushqimet kanë shkuar në Food Bank dhe shpërndarja e tyre  bëhet po nga Food Bank.

Falenderojmë nxënësit e shkollës sonë dhe prindërit e tyre që edhe njëherë treguan bujarinë e tyre dhe u solidarizuan me këtë nismë kaq humane!

Punoi: Enisa Dalipi

Udhëhoqi: Imelda Prençe